Turck ve Banner Engineering, Güneydoğu Asya'da (SEA) ek ortak girişim kurdu. Singapur'daki bölgesel merkezin ardından, Turck Banner Malaysia bölgedeki ikinci ortak girişimdir. Her iki ortak da, uluslararasılaşma stratejilerinin bir parçası olarak ortak girişimlerde belirli pazarları kapsamayı kabul etti.

Petaling Jaya'da yeni şirketin işyeri resmi olarak açıldı. Yönetim müdürü Darren Chan açılış konuşmasında şirketin hedeflerini belirledi: “Müşterilerimize yakın olmayı ve otomasyona yönelik ortaklar olarak entegre çözümler geliştirmede ürünlerimiz ve hizmetlerimizle destek olmayı hedefliyoruz.” Açılış törenine, Mülheim an der Ruhr'deki Turck genel merkezinden APAC satış müdürü Frank Rohn ve SEA satış müdürü Matthias Turck da katıldı. Banner Engineering, global işlerden sorumlu başkan yardımcısı Bob Schlicksup ve üst düzey Asya iş geliştirme direktörü Patrick Maguire tarafından temsil edildi. Bölge merkezi Turck Banner Singapur'un genel müdürü Chuck Choi de hazır bulundu. Açılış kurdelasını Darren Chan ile birlikte kestiler.

ASEAN bölgesinde ortaklık, iki şirket arasındaki ilk ortak girişim değildir. Turck ve Banner Engineering, uzun yıllardır İngiltere, Fransa ve İtalya'da ortak girişimlerle Avrupa'da başarılı bir şekilde birlikte çalışmıştır. Turck, diğer birçok bölgedeki Banner ürünlerinin bölgesel satış ortağıdır.