Tek bir valf adası kurulumunda ve en fazla 128 solenoid valf kontrol edebilecek şekilde genişletilen Valf Adası, bu özellik ile bir hattan daha fazla valfin kontrol edilebilmesini sağlayacak. Böylelikle hat sayısında ve kabinde kablolama, dahili borular ve elektrik bağlantılarında tasarruf sağlanabilecek. 

Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı U.Claus “ Yeni işlevler sayesinde  tasarımcılar, geniş kabin alanını en aza indirebilmelerini ve pnömatik vana adalarına daha az hat atamalarını sağlamaktalar. Ttasarımcılar bir kabine daha fazla valf yerleştirebilir ya da aynı sayıda valfi barındırmak için daha küçük bir kabin kullanabilirler. Valf platformlarının kapasitesini artırabilmek için orta istasyon blokları vana sürücüler ve yedek güç konnektörleriyle birlikte ekleniyor.. Bu esnek yaklaşım sayesinde müşterilerin yalnızca tasarımlarında gereken kapasite ve işlevsellik için ücret ödemelerini sağlamakta. Ethernet/IPTM DLR, Profibus® DP, ve dağıtım için Valf Alt - bus dahil olmak üzere son derece farklı iletişim protokolleri desteklenmekte.” dedi.

TEKNOLOJİ VE MÜHENDİSLİĞİ BİR ARAYA GETİRİYOR

St. Louis, Missouri (ABD) merkezli Emerson (NYSE: EMR), dünyanın dört bir yanından ticari, endüstriyel ve tüketici pazarlarına yenilikçi çözümler sağlamak amacı ile teknoloji ile
mühendisliği bir araya getiren global bir lider konumundadır.Emerson Ticari ve Tüketici Çözümler iş kolumuz ise insanlara sağlık ve refah sunulmasına, yiyecek kalitesi ve güvenliğinin korunmasına, enerji verimliliğinin iyileştirilmesine ve sürdürülebilir altyapı oluşturulmasına yardımcı olabilmek için mevcuttur.