Kimya sektöründe bahis siteleri üretimin birçok evresinde anlık pH değerlerine ihtiyaç duyuluyor. Bu proseslerde kullanılan pH sensörlerinin, ölçüm yaptığı sıvının içeriğine göre belirli periyodlarda değiştirilmesi gerekiyor.
pH problarının sık değişimleri ise, hem maliyeti hem de değişim sırasında yaşanan zaman kaybı ile tesislerin verimliliğini düşürüyor. 

ÇOK DAHA UZUN KULLANIM ÖMRÜ

Foxboro, içerdiği Nafion bariyer teknolojisi ile referans noktasını koruyarak 2-3 kata kadar daha uzun süre ölçüm yapabiliyor. Bu özelliği sayesinde, kullanıldığı alanlarda ekonomik ve tasarruf sağlayan çözümler sunuyor.
Kırılgan olmayan Peek materyal gövdeye sahip Foxboro; saklama, taşıma ve prosese yapılan montaj sırasında sıklıkla gerçekleşen kırılmalardan kaynaklı sensor bozulmasının da önüne geçiyor.

1 AY YERİNE 1 YIL KULLANIM

Foxboro pH analizörleri kullanmaya başlayan bir kimya firması, eskiden haftada bir değiştirmek zorunda kaldığı sensörleri artık 3 ayda bir değiştiriyor. Siyanür içeren çözeltide kullandıkları mevcut sensörleri Foxboro ile değiştiren kimya firması 1 ayda kullandıkları prob sayısını artık 1 yılda kullanıyor.
Yüksek sıcaklıktaki proseslerinde kullandıkları ve ani sıcaklık artışından dolayı sürekli bozulan pH problarını 140 dereceye kadar dayanıklı Foxboro probları ile değiştiren başka bir kimya firması da artık 6 aydan önce prob değiştirmek zorunda kalmıyor.

İHTİYACA UYGUN ÇÖZÜMLER İÇİN

IDA Proses, Schneider Electric’in Foxboro marka Proses Saha Enstrümanları’nın Türkiye yetkili distribütörü olarak hizmet veriyor. 
Tecrübeli kadrosu ile öncelikle hizmet verdiği tesisteki ihtiyacı doğru şekilde belirleyen IDA Proses, ihtiyaca uygun optimum çözümler sunuyor. Cihaz ayarları ve montaj için de destek sunan IDA Proses ile tanışarak verimliliğinizi artırabilirsiniz.

https://www.idaas.com.tr/