ST Endüstri Radyo’da Parametre programının konuğu Hpmont Teknoloji Bölge Satış Direktörü Cihan Ok oldu. Asansör ve otomasyon sektörleri için hız kontrol cihazları ve tamamlayıcı çözümler üreten şirketlerinin Hong Kong, Güney Kore, Tayvan, Malezya şubelerinin ardından beşinci yurtdışı şubesi olan Hpmont Teknoloji Ltd. Şti.’nin açılışını geçtiğimiz aylarda Türkiye’de yaptıklarını ifade eden Ok, ihtiyaca uygun çözümler sunduklarını söyledi. 

YENİLİKÇİ BAKIŞ AÇISIYLA AVANTAJ SUNUYOR

Firmanın asansör kontrol ve endüstriyel otomasyon teknolojileri konusunda her zaman yenilikçilik sloganıyla araştırma ve geliştirmeyi ilke edindiğini belirten Ok, programda yeni geliştirdikleri teknolojik çözümler ile asansör sektöründeki paylarını arttırmayı hedeflediklerini açıklıyor. Radyoda sorularımızı cevaplayan Ok, sayısız yeni ürünleriyle paketleme hatlarından CNC tezgahlarına kadar geniş bir alana çözüm sunduklarını açıklıyor. Çözüm sundukları bir diğer alanın asansör sektörü olduğunu ifade eden Ok, tüm alanlara ihtiyaca uygun çözümler sunduklarının altını çiziyor. 

Hpmont Teknoloji Bölge Satış Direktörü Cihan Ok ile yaptığımzı söyleşiyi aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

https://radyo.stendustri.com.tr/hpmont-teknoloji-bolge-satis-direktoru-cihan-ok-hpmont-teknoloji-besinci-yurt-disi-subesi-olarak-turkiyede/