Delta Vana ve Honeywell arasındaki iş birliği güçlenerek büyümeye devam ediyor. 

Delta Vana, 2017 yılından beri partneri olan Honeywell firmasıyla son olarak Siber Güvenlik (Cyber Security) Bölümünün Türkiye resmi partnerliğini yürütmek üzere anlaşmaya vardı.

“DEĞİŞİM VE GELİŞİM KAÇINILMAZ”

Söz konusu iş birliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Delta Vana Kurucusu ve CEO’su Cem Şanlımeşhur, günümüzde her alanda olduğu gibi endüstriyel otomasyon alanında da değişimin ve gelişimin kaçınılmaz olduğunu ve önemli bir gündem maddesi haline geldiğinin altını çizdi.

“HEDEFİMİZ, RİSKLERİ AZALTMAK”

Şanlımeşhur, sözlerine şöyle devam etti: “2006 yılından beri sektöründe birçok yeniliğe ve gelişime öncü olan şirketimiz, Honeywell markasının Siber Güvenlik (Cyber Security) Bölümünün Türkiye resmi partneri olmuştur. Hedefimiz endüstriyel ortamınızdaki riskleri azaltmaya odaklanmak. Bu konuda Honeywell’in endüstri lideri uzmanlığı ve siber güvenlik konusundaki deneyiminden yararlanmayı amaçlıyoruz. Her gün daha iyiye ve gelişime tüm partnerlerimiz ile beraber ulaşmayı hedefliyoruz.”

KOMPLE ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Endüstriyel vana sektöründe fark yaratmak amacıyla kurulmuş butik bir mühendislik firması olan Delta Vana, 2006’dan beri müşterilerine danışmanlık, tedarik, servis bakım, denetim ve eğitim alanlarında bütünsel çözümler sunuyor. 

Firma geniş ürün yelpazesi ve kapsamlı hizmetleriyle enerji, petro-kimya, oil&gas, kimya, maden&demir-çelik, tekstil, gıda ve kağıt sektörlerinde müşterilerinin yanında yer alıyor.