Set Teknik Emniyet ve Çevre Teknolojileri, 20-23 Ocak 2020 tarihleri arasında Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde gerçekleştirilen Honeywell’in Elevate 2020 organizasyonunda “Gas Distributor of the Year - Turkey” ödülüne layık görüldü.

Firma, “Motivasyon / İş Birliği / İvmelenme” sloganıyla gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, Honeywell ile uzun yıllardır devam eden köklü ve güçlü iş birliğini ödülle taçlandırdı.

Firmadan ödülle ilgili yapılan açıklamada, “Gaz ve alev algılama alanında uzun yıllardır iş birliği içerisinde olduğumuz Honeywell firmasının 20-23 Ocak tarihlerinde Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde gerçekleştirilen Elevate 2020 organizasyonunda ‘Gas Distributor of the Year Turkey’ ödülünü kazandık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve Honeywell’e teşekkür ederiz.” denildi.

Orta Doğu, Rusya, Türkiye ve Güney Afrika’dan oluşan MERTA Bölgesi partnerlerin bir araya geldiği organizasyonda ayrıca, güvenlik ve verimlilik çözümlerine ilişkin yeni ürün tanıtımları yapıldı ve 2020 yılı stratejileri masaya yatırıldı.