Dünyanın önde gelen endüstriyel proses enstrümantasyon çözümleri markası Krohne’nin Türkiye’de temsilciliğini yürüten Krohne Otomasyon Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, yeni ofisine taşındı.
1921 yılında Almanya Duisburd’da kurulan marka proses ölçüm teknolojilerinden akış, seviye, basınç, sıcaklık gibi parametrelerin ölçümü için ve analitik ürünler koşunda çözümler sağlıyor. Dünya genelinde 3 bini aşkın çalışanı ile yenilikçi ve yüksek ürün kalitesiyle Krohne, dünyanın tüm kıtalarında proses ölçüm teknolojisi hizmetleri sağlıyor.

 

PARTNERLERİ İLE NİSAN AYINDA 3 FARKLI İLDE KULLANICILARLA BULUŞACAK

Tüm dünyada düzenli olarak organize edilen seminer serisi Krohne Academy, Türkiye’de bu yıl Samson, Phoenix Contact markalarıyla Nisan ayında gerçekleştirilecek. Yalnızca ürün tanıtımlarının yer aldığı değil endüstri uzmanları ile fabrikalardaki kullanıcılar için endüstriyel standartlar, prosedürler ve en güncel teknolojiler hakkında bilgilendirmelerin yer aldığı bir etkinlik olarak organize ediliyor. 
Sunum aralarında ürün ve otomasyon çözümlerinin sergilendiği sergi alanı gezilebiliyor. Aynı zamanda bu organizasyonla sunum aralarında geniş proses ve otomasyon deneyimine ve tecrübesine sahip uzmanlarla görüşmek için ideal platform oluşturulmuş oluyor.