Zorlu görevler için KOLLMORGEN daha ince ve tek kablolu bağlantı teknolojisi için tasarlamış olduğu, KOLLMORGEN’ın S700’ü i le çok işlevsellik sayesinde programlamadan kablolama işlemlerine kadar maksimum serbestliği bir arada sunuyor.
 

S700-Servo regülatörlerini de tek kablolu bağlantı tekniği ile donatarak ayrıca makine ve tesis yapımında tahriklerin sadece tek bir kabloyla bağlanmasının avantajları göze çarpmakta: İlk olarak daha hızlı kurulum, düşük durağanlık, yerden tasarruf ve maliyetin azalması bu avantajlardan sadece dördü sayılabilir. Kollmorgen; AKD ve AKD-N servo regülatörlerde elde edilmiş olan çok iyi tecrübelerden sonra, şimdi de S700 ile geleceğe yön veren tek kablolu bağlantı teknolojisiyle donatıyor.

Bu sistem, çok karmaşık tahrik görevlerini yerine getirmek için özellikle tasarlandı. Sürücüler, ayrıca motor hareket senkronizasyonunu arttırmak için kullanılan 'cogging compensation' özelliği içermekte. Bu özellik sayesinde, motor şaftına merkezlenmemiş durumda olan radyal yükler için mükemmel bir çalışma fırsatı sağlar.

Hem bir yandan maliyeti düşüren diğer yandan da makine performansını artıran ekonomik ve ince bir kurulum çözümü ortaya çıkmakta. Bununla birlikte beraberinde daha az kablo hareket edeceğinden, yerden kazanç sağlamasından konumlandırmada daha tempolu olmasına kadar birçok avantaja sahip.

Resim metni 1.1

Zorlu görevler ve daha ince tek kablolu bağlantı teknolojisi için tasarlandı.

KOLLMORGEN’ın S700’ü çok işlevsellikle programlamadan kablolama işlemlerine

kadar maksimum serbestliği bir araya getiriyor.

Resim metni 2.1

KOLLMORGEN servo regülatörler gelecekte de tek kablolu bağlantı

teknolojisine, Multitalent S700 ile sahip olacaklar.

ENTEGRE OTOMASYON İLE SÜRÜCÜ SİSTEMLERİNİN TEDARİKÇİSİ

Dünyadaki tüm makine üreticilerine yönelik entegre otomasyon ile sürücü sistemlerinin ve ilgili bileşenlerin, önde gelen bir tedarikçisi konumunda Kollmorgen. Bu avantaj ile de özellikle Hareket Kontrolü Tasarımı ve uygulamasında 70 yılı aşan derin bilgisi ve deneyimi sayesinde, yapım standartları ile özel çözümler konularındaki performans, güvenirlilik, kalite ve kullanım kolaylığı açılarından öne çıkan çözümler sunmaktadır. Netice itibari ile müşterilerimiz, tartışmasız bir pazar avantajı elde etmektedir.