Ayvaz, yangın grubuyla ilgili olarak global markalar gerçekleştirdiği iş birliklerinin yanı sıra kendi markası altında da satış yapıyor. Ayvaz, ürün gamında bulunan dört ürünün yerlileştirme çalışmalarını tamamladı. Şirket, Ayvaz markalı ürünlerle sektöre rekabetçi çözümler sunuyor. 

AYVAZ ALARM BASINÇ ANAHTARI

Alarm basınç anahtarları; ıslak, kuru, baskın ve ön etkili otomatik sprinkler sistemlerinde alarm hattındaki su basınç artışını tespit ediyor ve alarm vererek uyarı işlemi gerçekleştiriyor. Ürün iç ve dış ortamlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Maksimum basınç ayar aralığı ise 4-20 psi’dır.

AYVAZ AKIŞ ANAHTARI

Islak borulu sistemlerde 4-10 gpm aralığından su akışının başladığı bilgisini vermek amacıyla pedallı tip su akış alarm anahtarları kullanılıyor. Sulu veya kapalı sprinklerli köpüklü yangın söndürme sistemlerinde ise su akış anahtarları tercih ediliyor. Sadece ıslak borulu sistemlerde kullanılırlar. Alarm verme özelliği sayesinde kuru kontakt ile yangın alarm panosunda görüntülenebiliyor. İç ve dış ortamlarda kullanıma uygundur.

AYVAZ OS&Y VE NRS GATE VANA İZLEME ANAHTARLARI

Yangın tesisatlarında kullanılan hat kesme vanalarının izlenebilir olması gerekiyor. izleme anahtarları vana üzerinde dahili olarak bulunabiliyor. Bazı ürünlerde ise harici olarak sonradan takılabiliyor. OS&Y Yükselen Milli Vana ve/veya NRS Yükselmeyen Milli Vanaların açık ve kapalı konumları harici olarak sonradan takılan bu izleme anahtarları sayesinde takip ediliyor. Vanalar açık ya da kapalı konuma geldiğinde üzerinde bulunan kuru kontakt sayesinde yangın alarm panosunda durum görüntüleniyor. İç ve dış ortamlarda kullanıma uygundur.