Kromtech Makine, TSS markalı olarak 2014 yılından günümüze gıda sanayisinin talep ettiği üretim teknolojileri için gelişen teknolojiye uyum sağlayan anahtar teslim üretim tesisi tasarımı, devreye alınması hizmetleri sağlıyor. Marka membran filtrasyon sistemleri teknolojisi üretimini Türkiye’de faaliyete geçirerek süzme peynir, süt tozu, peynir altı suyu, yoğurt gibi gıda ürünlerinin de işlenmesinde kullanılan bu sistemleri ürün gamına dahil etti. Süt ürünleri üretiminde önemi gün geçtikçe artan protein standardizasyonu ve peynir altı suyu konsantrasyonu konularında, Kromtech membran tekniklerinin kullanımının yaygınlaşmasını sağlamış oldu. 

Membran filtrasyon sistemlerine ek olarak pastörizasyon sistemleri, CIP sistemleri, blender ve ısı değiştirici ürün ailesi ile Kromtech TSS markasıyla;

-    Süt ve süt ürünleri üretiminde membran filtrasyon sistemlerinin üretimi ve devreye alınması
-    Pastörizasyon sistemleri, plakalı ısı değiştirici, yüzer sıyırıcılı ve tübüler eşanjör
-    Anahtar teslim peynir üretim tesisi, süzme yoğurt tesisi, krem peynir tesisi, Cıp Üniteleri
-    Süt tozu mikseri üretimi ve satışını gerçekleştiriyor. 

TSS markalı Rekombine Fermende Ürün Hatları ile farklı reçetelerde ürünlerin üretilmesi mümkün hale geliyor. Aynı zamanda süt tozundan fermente ürünler üretilebiliyor. Süzme peynir üretim hatları da A’dan Z’ye marka tarafından anahtar teslim şeklinde üretiliyor. Süt alımından paketleme aşamasına kadar farklı kapasitelerde süzme peynir üretim hatları üreten Kromtech, süzme peynir üretiminde bez torba veya seperatör ihtiyacını ortadan kaldıran çözümler sunuyor. Ürünlerin üretiminde yağ ve protein kaybı yaşanmadan üretime imkan veren ultrafiltrasyon sistemi ile üretim hatları tasarlanıyor.