iKontrol, akış ölçüm teknolojisinde çığır açan patentli SONARtrac akışmetrelerinin üreticisi olan CIDRA ile Ocak 2019’dan itibaren geçerli olmak üzere temsilcilik anlaşması imzaladı. Bu işbirliği çerçevesinde sunulacak çok yönlü uygulamalar ile daha fazla müşteriye ulaşılması hedeflenmektedir.

iKontrol firması petrol-gaz, kimya-petrokimya, demir-çelik, maden ve enerji sektörlerinde edindiği 40 yıllık tecrübesi ile müşterilerini ileri teknoloji ve kusursuz hizmetler ile buluşturuyor. Dünyanın alanlarında lider enstrümantasyon ve proses otomasyonu tedarikçilerinin Türkiye temsilcisi olarak temel hedefi, endüstriyel proses tesislerini operasyonel mükemmelliğe ulaştırmak.

iKontrol’un ürün portföyü saha ölçüm sensörlerinden kontrol odası ekipmanlarına uzanan geniş bir skalayı kapsıyor.

Ürün portföyünün tamamı için danışmanlık, mühendislik, kurulum, devreye alma, eğitim ve bakım-onarım hizmetleri sağlanıyorr.

Proses tesisleri için uzman olduğu uygulama alanları şunlar;

  • Akış, basınç, sıcaklık ve gaz ölçümü
  • Proses otomasyon, acil duruş ve koruma sistemleri
  • Turbo makina kontrol sistemleri
  • Titreşim ölçüm sistemleri
  • Tehlikeli sahalar için koruma cihazları ve sistemleri

iKontrol, akış ölçüm teknolojisinde çığır açan patentli SONARtrac akışmetrelerin üreticisi olan CIDRA ile Ocak 2019’dan itibaren geçerli olmak üzere temsilcilik anlaşması imzaladı. Bu işbirliği çerçevesinde sunulacak çok yönlü uygulamalar ile daha fazla müşteriye ulaşılması hedeflenmektedir.