Beijer Electronics’e ait BFI frekans sürücüleri E3 ,P2 ve Hvac H3 serileri olarak  IP66/Nema 4x dış ortam seçeneği ile projelerde 22 KW’ya kadar güç seçeneği sunuyor. Yoğun tozlu ortamlar, su ve nemin yüksek olduğu yerlerde doğrudan dış ortamda kullanılabilen ürün; panoya ihtiyaç duymadan bağlanabilmesi sayesinde kullanıcılara hem zaman hem de yerden tasarruf sağlıyor. 

Suya ve neme yüksek dayanım özelliği bulunan BFI frekans sürücüleri, elektronik iç dizaynın özel dayanıklı kaplaması ile ortam kaynaklı arıza risklerini ortadan kaldırıyor. Beijer Electronics Ege Bölgesi Satış Sorumlusu Gökhan Akboğa; ürünün öne çıkan diğer özelliklerini ise, “Doğrudan panosuz duvara montaj ile korumaya ihtiyaç duymaz. Motora ve beslemeye yakın yerlere montaj yapılabilmesi sayesinde kablo işçiliği ve maliyetinden tasarruf ettirir.
Düşük enerji tüketimi sağlar. Fabrikaların olmazsa olmazı enerji tasarrufu için otomatik motor tanıtma özelliği sayesinde uygulamaya göre en düşük enerjiyi tüketir. Enerji optimizasyonu parametre seçeneği sunar” şeklinde paylaşıyor. BFI frekans sürücülerinin diğer özellikleri ise;

P2 PERFORMANS SERİLERİNDE KAPALI ÇEVRİM ve TORK KONTROLÜ

P2 serileri düşük frekanslarda yüksek tork ile yüzde 200 başlatma ve yüklenebilme özelliği ile sınıfının en iyisidir. Açık ve kapalı çevrim tork kontrolü ile yüksek hassasiyet gerektiren uygulamalarda gücü hissettirir. Ürünümüz opsiyonel olarak enkoder modülü bağlanabilme özelliği sayesinde asenkron motorları kapalı çevrim olarak çalıştırabilir hassas pozisyon kontrolü sağlanabilir.

DAHİLİ PLC/EK PLC MALİYETİNDEN KURTULUN

P2 ve Hvac H3 serilerinde dahili olarak PLC bulunur. BFI Tools yazılımı ile programlanabilir. Dijital  giriş çıkışları veya ihtiyaca göre analogların konfigürasyonu yapılıp program yazılabilir. Kullanıcıları kompakt ve I/O sayısı düşük uygulamalar için ek PLC maliyetinden kurtarır.

HABERLEŞME ÇEŞİTLİLİĞİ

Modbus RTU, CanOpen haberleşme seçeneği ile en çok kullanılan haberleşme seçeneklerini dahili olarak barındırır. Opsiyonel olarak Profinet, Ethercat, Modbus TCP, Ethernet IP, BACnet gibi haberleşme protokollerini destekler.

TEK SÜRÜCÜ: BİRDEN FAZLA MOTOR SEÇENEĞİ

IE2, IE3, IE4 ve IE5 Asenkron motorlar, Fırçasız DC , PM , SR , Line Start PM motorları gibi kullanılan 5 farklı motor ailesini tüm sürücülerimiz tek bir parametre seçeneği ile değiştirip kullanabilme seçeneği sunmaktadır.

CEP TELEFONU VE PC İLE PARAMETRE YÜKLEME ÇEKME

BFI ailesi ürünler Android ve Apple destekli cihazlardan yüklenebilen BFI Tools Mobile uygulaması sayesinde cep telefonu ile takip edilebilir. Cihazlara ait optistick yardımı ile hız kontrole Bluetooth yada Wifi ile bağlanabilme seçeneği sunmaktadır. Bağlandıktan sonra üründen parametre yükleyip çekebilir, çalıştırabilir, aynı zamanda çalışma durumu izlenebilir. 

TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI TEZMAKSAN'IN CUBEBOX İHRACATI 36 ÜLKEYE ULAŞTI
UYGULAMA ALANLARI

Tekstil sektöründe hav yoğunluğunun ve tozun fazla olduğu yerlerde 7/24 durmadan çalıştırabilme imkanı sunmaktadır. Kimyasal boyama alanları, kıvılcım içeren ortamlar ve sürücünün kullanıcılar için önemli olduğu ve dış ortamlarda müdahale edecekleri noktalarda kusursuz çözüm sunar. BFI ürün ailemiz tüm arıza risklerini ortadan kaldırır.