Walter Tools, UF4 geometrisiyle üniversal kullanılabilir bir tornalama ucunu pazara sunuyor. Orta ilerleme aralığındaki tüm kanal açma, kesme ve kanal tornalama işlemleri için; tüm işleme yönleri (radyal ve eksenel) için; hem içten ve dıştan kanal açma hem de içten ve dıştan kanal tornalama için ideal bir çözüm sunuyor.

İLK KEZ TEK TARAFLI SUNULUYOR 

Yeni eklenen modeller GX24…F…S; DX18…F…S, ürün çeşitliliğini geliştiriyor. Mevcut olanlardan farklı olarak, UF4 geometrisine sahip kanal açma sistemleri, GX24 ve DX18 için yeni uçlar ilk defa tek taraflı olarak sunuluyor. Bu da, uç uzunluğundan (18 ya da 24 mm) daha büyük olan ikinci kesme kenarının iş parçasında tekrar kesmesini önlüyor.

Yeni, tek ağızlı uçlar şimdiye kadarki iki ağızlılarla aynı kanal açma takımında 32 mm'ye kadar kanal açma derinliklerinde kullanılabiliyor.

SON DERECE POZİTİF TALAŞ BİÇİMLENDİRME

UF4 geometrisinin en belirgin özelliği, ISO M, S ve P malzemelerde çok iyi talaş kontrolü ve çok iyi yüzeyler sağlamakta olan oldukça pozitif talaş biçimlendirmedir. Özellikle ISO M ve S'de Walter etkin soğutma ile beraber mükemmel sonuçlar elde etmek mümkündür. Kullanım alanı da üniversaldir.

UF4 geometrisi, büyük hacimli seri üretimden tek partiye kadar çeşitli işleme görevleri, ihtiyaçlar ve işleme koşulları için tüm Walter Cut standart kanal açma takım tutucularında kullanılabiliyor.

HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK