Marka, aynı zamanda 216 adedi Atego ve kargo segmenti araçlardan oluşan söz konusu teslimatla, bir takvim yılı içerisinde en yüksek adetli Mercedes-Benz Atego ve kargo aracı satışını da yaptı.

MARKADAN YENİ ARAÇLAR ALMAYA 2022'DE DE DEVAM EDECEK

Merkezi İstanbul’da bulunan Sarılar Grup, yeni araçları için Mercedes-Benz’in Arocs, Atego ve Actros model kamyonlarını tercih etti. Grup bu kapsamda, birçoğu Mercedes-Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikası’nda üretilen toplam 385 adet kamyonu, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in kredi desteğiyle satın aldı.

Teslim aldığı modellerle beraber son 10 yılda Mercedes-Benz markalı toplam 828 adet kamyonu filosuna katan Grup, büyüme stratejisinin bir parçası olarak bu yıl da firmadan yeni araçlar satın almayı planlıyor.

RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK RULMAN VE GÜÇ AKTARIM EĞİTİMLERİ İLE VERİMLİLİK

"2021'İN EN YÜKSEK ADETLİ TESLİMATI OLMASIYLA DA ÖNEMLİ"

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, uzun vadeli iş birliklerinin bulunduğu Sarılar'ın en önemli araç yatırımlarından birinde firmalarını tercih ederek Arocs, Atego ve Actros modellerinde olmak üzere 385 aracı filosuna eklediğini belirterek törenin geçen yıl gerçekleştirdikleri en yüksek adetli teslimat olması yönünden de ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Şirketlerinin güncel teknolojisi bulunan araçlarla hizmet kalitesini ileriye taşıyacağını düşündüğünü kaydeden Kurt, "Başta Sarılar Grup olmak üzere, ekibime, bayimiz Heska’ya, araçların kredilendirilmesinde emeği olan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e ve bu önemli iş birliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"TEKNOLOJİSİ VE EKONOMİK AVANTAJLARI DOLAYISIYLA TERCİH ETTİK"

Törende teslimata ilişkin açıklamalarda bulunan Sarılar Grup İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Sarı ise, gerçekleştirdikleri yatırımlardan evvel kapsamlı araştırmalar yaptıklarını, bu çerçevede yaptıkları değerlendirmeler neticesinde sahip olduğu teknoloji ve ekonomik avantajlar sebebiyle uzun yıllardır çalıştıkları Mercedes-Benz Türk’ün araçlarını tercih ettiklerini ifade etti.

Müşterilerine sundukları hizmet kalitesini artırmalarına imkan verecek yeni yatırımlarının hayırlı olmasını dileyen Sarı, iş birliğinin hayata geçirilmesinde emekleri olan Mercedes-Benz Türk ve Heska’nın yöneticileri ile çalışanlarına teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

Heska Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ da söz konusu teslimatın kendileri açısından bir gurur kaynağı olduğunun altını çizerek, teslimatlarının Sarılar Grup’un sektördeki güçlü konumunu daha da kuvvetlendireceğine inandığını dile getirdi.