Sanayi tesislerine sağladığınız fayda nedir? 

Gürbağ Prefabrik olarak üretici bir firma olmamızın yanı sıra aynı zamanda bir mühendislik firması olmamız sebebiyle müşterilerimizin yatırım projelerini, deneyimli teknik kadromuzla değişen yasalar ve yönetmelikleri göz önünde bulundurarak bunlara uygun kaliteli, güvenli ve ekonomik mühendislik yapıları inşa etmekteyiz.   
Çözüm sunduğunuz projelere örnek verir misiniz?

Çözüm ortağı olarak içinde bulunduğumuz projelere örnek olarak bölgemizde yapılan yeni stadyumları söyleyebiliriz. Toplu Konut İdaresi tarafından ihaleleri yapılan Gaziantep, Diyarbakır, Hatay ve Batman illerimize yapılan stadyumların tribünleri, prefabrik üretim tasarlanmış olup Gürbağ Prefabrik olarak firmamız tarafından yapılmıştır. Bunun dışında güvenlik yapıları kapsamında Şırnak’ın Cizre ilçesinde yapılan Kabul Toplanma Merkezi, Diyarbakır ve Mardin bölgelerinde yapılan karakol binaları silahlı atış testlerinden başarıyla geçerek tamamladığımız yapılar olarak bahsedebiliriz.

Önümüzdeki süreçte neyi hedefliyorsunuz, hangi konulara odaklanacaksınız?

Prefabrik yapıların yanında konvansiyonel imalatlarda da bölgenin lider kuruluşlarından biri olan Gürbağ Prefabrik’in temel hedefi teknolojik, güvenli, kaliteli ve ekonomik yapılar inşa etmektir. Üretimdeki hedefi müşterileri için en sağlam, ekonomik, güvenli ve kısa sürede yapılar inşa etmek olan Gürbağ Prefabrik; çevreye saygılı, çevre bilinci gelişmiş, küresel kaynakları koruyan, yasalar ve yönetmeliklere uygun çalışan ve bunları mevcut sistemlerine entegre etmiş bir kuruluştur. Üretimde en uygun malzeme ve tekniklerin uygulanmasını ve kaliteyi sürekli iyileştirmeyi prensip edinen Gürbağ Prefabrik’in başarısının temelini; çalışma arkadaşlarının daha fazla sorumluluk üstlenmesi ve etkin katılımını sağlayarak oluşturmaktadır. Ankara merkezli Gürbağ Grup şirketlerinden olan Gürbağ Prefabrik, daha iyi hizmet verebilmek için araştırmaya, geliştirmeye, yeni teknolojileri kullanmaya ve yeni yatırımlara devam edecektir.


https://www.stendustri.com.tr/insaat-ve-malzeme/daha-iyi-hizmet-icin-yeni-yatirimlara-devam-edecegiz-h106647.html