Sima Cephe, prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok konut, AVM, rezidans gibi farklı tipolojideki yapılarda sistemleri kullanılan marka, İstanbul’un en önemli sergi alanlarından biri olan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) bünyesindeki Karaköy’deki İstanbul Resim Heykel Müzesi Antrepo 5’in çözüm ortağı oldu.


Projede kompozit, alüminyum doğrama, giydirme cephe, kapaklı cephe, transparan cephe, cam saçak, mesh, harpuşta ve kompozit kullanıldı. 

Sima Cephe firması olarak çalışmalarını daha geniş tutup müşterilerinin taleplerine maximum derecede cevap verebilmek için çalıştıklarını belirten Sima Cephe Yönetim Kurulu Üyesi Genel Koordinatör Kadir Karakoç, sözlerine şu şekilde devam etti:
“Cephe sistemleri, doğrama ve kapılar, cephe kaplamaları, güneş koruyucu ve kırıcı sistemler, çelik konstrüksiyon işleri ve imalatını yaptığımız lazer kesim mesh, perfore saç imalatı, giyotin, özel bağlantı aparatları ve ankarajlar gibi alanlarda çalışmalarımız mevcuttur. Kurumsallaşma bir işletmenin, faaliyetlerini kişilerin varlığına bağımlı olmadan sürdürebilmesi ve geliştirebilmesini sağlayan bir yapı olarak tanımlanır.  Sima Cephe olarak firmamızda öncelikli olarak departmanlarımızda profesyonelleşmeyi ana etken olarak belirledik. Yazılımlar ile destekleyerek şeffaf bir ortam oluşturma aşamasına girdik. Departmanlarımızdan birisine yeni bir çalışma arkadaşımız geldiğinde kolayca adapte olabiliyor; çünkü sistematik ve anlaşılır veriler sunarak kendisini bilgi kirliliğinden ve manuel öğrenme modundan kurtardık. Bu durum firmanın kişiye bağlılığını neredeyse yok etmektedir. Kurumsallık bir nevi firmanın dışardan profesyonel izlenimi olarak da tanımlanabilir. Bizler burada firmamız için tamamen değişime başladık. Kurumsal kimlik çalışmalarımız hızlı bir şekilde hazırlanmaktadır. Web sitemiz ve kataloğumuz yenilenme sürecine girdi. Profesyonel bir ajans ile anlaşıp fotoğraf çekimleri ile en iyisini yakalamayı başardık. Sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşım kalitemizi artırma yönünde adımlar attık. Bu yıl için hazırlıklarımız hızla devam etmekte.”