Alüminyum sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Ersaş Alüminyum, geniş ürün gamıyla yapı projelerinde inşaat yatırımcı ve mimarların yanı sıra mobilya sektörüne de hizmet veriyor. Bu yıl yurt içinde ve yurt dışında birçok fuara katılan marka, yılın ikinci yarısında da farklı fuarlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam edecek. 

Ersaş Alüminyum ilk olarak 24-26 Eylül tarihlerinde Arap Yarımadası'nda Birleşik Arap Emirliklerini oluşturan yedi emirlikten birisi olan Dubai’de Dubai 2019 4. Uluslararası Kapı, Pencere, Cephe ve Cam Fuarı’na katılacak. Marka burada Hol Sheikh Rashid, stant B221’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ekim ayında iki farklı fuarda yer almayı planlayan Ersaş Alüminyum, ilk olarak 10-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Aluexpo İstanbul’da Hol H9, Stant D130’da stant kuracak. Ersaş Alüminyum’un Eylül ayında katılacağı bir diğer önemli fuar ise mobilya sektörünün en önemli buluşma noktası olan İNTERMOB Fuarı. 12- 16 Ekim tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 22. Uluslararası İNTERMOB Fuarında marka, HOL 14’te, 1413’üncü stantta bulunacak.