Artes Havuzculuk ve Arıtma Tesisleri Ltd. Şti. yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tercih edilen bir marka. Bu başarısında hiç kuşkusuz ulusal ve uluslararası standartlarından taviz vermeden çalışmalarını sürdürmesinin rolü büyük. 

ARTES HAVUZCULUK’TAN AZERBAYCAN’A KALİTELİ HİZMET

Temelleri 1986 yılında atılan Artes Havuzculuk ve Arıtma Tesisleri Ltd. Şti.’nin hizmet verdiği projelerden biri de İlk İnşaat tarafından çalışmalarının yürütüldüğü Azerbaycan’daki Central Park projesi. Çalışmalarında insan sağlığına ve müşteri memnuniyetine odaklanan firma, Central Park projesine geniş bir kalemde hizmet verdi. Artes Havuzculuk ve Arıtma Tesisleri Ltd. Şti. projenin kuru havuz, fıskıyeli süs havuzları, pergola havuzları. filtrasyon, dezenfeksiyon ve fıskıye sistemleri ile sıva, izolasyon ve seramik kaplama ince  inşaat işlerini gerçekleştirdi. Firma 33 yıllık tecrübesi, ürün ve hizmet kalitesi ile projeye değer kattı. 
Bugüne kadar yurt dışında birçok proje tarafından tercih edilen Artes Havuzculuk ve Arıtma Tesisleri Ltd. Şti. Azerbaycan’ın yanı sıra Rusya gibi daha birçok ülkede hayata geçen projelerde yer aldı. Firmanın yer aldığı yurt dışı projelerinden biri de Rönesans’ın Rusya’da hayat geçirdiği Neva Towers.  Firma Neva Towers projesinde; Kapalı yüzme havuzu, masaj havuzu, çocuk havuzu, kuru havuz, yansıma havuzu, sauna ve 78. katda bulunan karşı akıntı sporcu antrenman havuzlarının betonarme işleri dışındaki tüm işlerini yapıyor.