Luftsis iklimlendirme alanında hangi çözümleriyle müşterilerine hizmet veriyor?

Son bir yılda sanırım çok fazla dinamik hayatımıza giriş yaptı. Alışkanlıklarımızı ve yaşam şeklimizi tamamen baştan tasarladık. Sektörümüze uzun yıllardır klima santral üretimi yaparak hizmet etmekteyiz. Gelişen dönemde hem fayda sağlayacak hem de yenilik anlamında, kurumsalda ve bireysel iklimlendirme cihazlarında oldukça faydalı olduğuna inandığımız UV LED Lambalarımızı kullanıcıların hizmetine sunduk.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla turizmin canlanması bekleniyor. Pandemi riskini göz önünde bulundurursak otellerin iklimlendirilmesinde neye dikkat edilmesi gerekiliyor sizce?

Tabii ki turizm iklimlendirme sektörünün en önemli oyuncularından biridir. Bugün iklimlendirme koşullarının olmadığı tek bir otel bile yok. İklimlendirme turizm sektörünün vazgeçilmezlerinin başında geliyor. Taze hava kullanımının ve filtrelemenin önemini her zaman vurgulardık şimdi ise daha da önem kazandı. UV LED Lambaların sektöre katılmasıyla önlem düzeyinde iyi bir noktada olunacağı görüşündeyim.

İnsan sağlığı açısından çözümlerinizin avantajı nedir?

UV LED Lambalar açısından bireysel baktığımızda kullanım alanının genişliği ve uygulama pratikliği en büyük avantajıdır.

Önümüzdeki süreçte neyi hedefliyorsunuz, planlarınız neler?

Luftsis A.Ş.’nin iklimlendirme sektöründe çok ciddi ürün ve Ar-Ge yatırımları var. Pandemi ile hayatımıza katılan yeni inovasyon ürünlerimiz üzerinde Ar-Ge ve sertifikasyon çalışmalarını artıracağız.

Klimalar için Ultraviyole LED Hava Temizleyici (Sterilizator) ürününü hakkında bilgi verir misiniz?

Tüm Split klima, VRF klima duvar – tavan – kaset - gizli tipleri, FCU fan coiller için ürettiğimiz LUFT-UV LED Ultraviyole lamba ve (TiO2) titanyum dioksit filtre ile virüs ve bakterileri yüzde 99,93 oranında yok ediyor. Güç tüketimi düşük (8w) olan ve de kolay monte edilebilen ürün güvenlidir. UV ışık insan teması önlenen Ultraviyole LED Hava Temizleyici, CE ve UL belgelerine sahiptir. Etkinliği laboratuvar testleri ile onaylanan bu ürün, çalışma ömrü 10.000 saat olan sekiz adet UVA LED, iki adet UVC LED (Dalga Boyu 253,7 nm) içerir. En dayanıklı “staphylococcus albus” bakterisini etkisiz hale getirme oranı 120 dakikalık işletmede yüzde 99,93’tür.