Yaz tatilinin devam etmesiyle beraber havuzlardaki sürdürülebilir çözüm arayışları önem kazandı. Türkiye’deki havuz sayısının yaklaşık 600 bine ulaştığını ve yıllık bakım masrafları ile kimyasal giderler eklendiğinde sektör hacminin 2 milyar euro’ya yaklaştığını belirten Atol Havuzculuk Genel Koordinatörü Hazal Esgün, bu denli büyük bir sektör, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler geliştirme ihtiyacını daha da önemli kılıyor diyerek konuyla ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Havuz yapım sürecinin müşterilerle ilk temastan projenin tamamlanmasına kadar olan aşamalarını detaylandıran Esgün, "İlk olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak için bir keşif toplantısı düzenliyoruz. Bu toplantıda, havuzun konumu, boyutu, tasarımı ve bütçesi gibi detaylar belirleniyor. Ardından, tasarım aşamasına geçiyoruz ve müşterimizin onayını aldıktan sonra inşaat sürecine başlıyoruz. Tüm süreç boyunca müşterilerimize düzenli olarak bilgi veriyor ve projeyi zamanında teslim etmek için titizlikle çalışıyoruz," dedi.

"Ticari Gayrimenkul Yatırımları Ülke Ekonomisinin Lokomotiflerinden Biri" "Ticari Gayrimenkul Yatırımları Ülke Ekonomisinin Lokomotiflerinden Biri"

Yaz tatilinin devam etmesiyle birlikte artan havuz yapım taleplerine yanıt veren bu modern ve sürdürülebilir çözümler, hem çevreyi korumak hem de kullanıcılara uzun ömürlü, verimli havuzlar sunmak açısından büyük önem taşıyor.

Editör: Merve Kaya