Schneider Electric, Galaxy ürün grubunun son üyesi Galaxy VL 200-500 kW (400V/480V) trifaze kesintisiz güç kaynağınI Ttanıttı. Yüksek verimliliğiyle dikkat çeken kompakt UPS, ECOnversion™ modunda yüzde 99 verimlilik sağlıyor. Orta ve büyük ölçekli veri merkezlerinde ve ticari ve endüstriyel tesislerde yatırımın iki yıl içinde geri dönüşünü sağlıyor. 


YÜKSEK BİR STANDART OLUŞTURDU 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Schneider Electric Trifaze Global Teklif Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Demirkol, “Enerji verimliliğine sahip yeni Galaxy VL, UPS inovasyonu için oldukça yüksek bir standart oluşturdu. Ürün, ayak izi ve sahip olma maliyetini en aza indiriyor ve müşterilerin büyümesine yardımcı oluyor. Veri merkezlerinin ilerideki gereksinimlerine odaklanmamızı ve uyarlanabilirlik, esneklik, verimlilik ve sürdürülebilirlik taleplerini karşılamamızı sağlıyor. Galaxy ürün grubunun bu yeni üyesi, üstün performans sunan, sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen ve orta seviye güç segmentindeki boşluğu dolduran bir Green Premium ürünüdür.” dedi. 

 
TEMEL FAYDALARI 

  • ALANI MAKSİMİZE EDİYOR 

Galaxy VL sınıfının en kompakt ürünü olarak dikkat çekiyor. 0.8 m2 büyüklüğüyle veri merkezi bina ve IT alanlarına yer açıyor. İlaveten Galaxy Lityum-iyon Batarya Dolapları sayesinde VRLA batarya çözümlerine kıyasla yüzde 70’e varan toplam yer tasarrufu sağlıyor.  

  • EKONOMİK ÇÖZÜM 

Galaxy VL’nin modüler ve ölçeklenebilir platformu büyüdükçe ödemenizi sağlıyor. Sermaye harcamaları, işletme maliyetleri, enerji tüketimi ve toplam sahip olma maliyetini azaltıyor. Gücü 200’den 500 kW’a 50 kW’lık adımlarla anında ölçeklendiriyor. 

  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFİNE ULAŞTIRIYOR 

ECOnversion modunda yüzde 99 verimlilik sunarak enerji tasarrufları sayesinde yatırımın iki yıl içinde tamamen geri dönüşünü sağlyor.  Schneider Electric Green Premium ürünü olarak uzun ömürlü Lityum-iyon bataryaları seçeneğine sahiptir.

  • YÜKSEK GÜVENİLİRLİK SUNUYOR 

Galaxy VL, Schneider Electric'in açık ve birlikte çalışan, IoT özellikli sistem mimarisi ve platformu olan EcoStruxure’a bağlandığında veri merkezi operatörleri EcoStruxure™ IT yazılım ve hizmetlerinden yararlanabiliyor.