RAPTOR, özellikle yüksek akım uygulama gerektiren tüm testlerde piyasada mevcut ekipmanlara fark yaratan, devreye alma ve trafo bakımında gereken primer test uygulamaları için kesin çözüm olarak Euro SMC tarafından tasarlanmış test sistemidir. Bu yeni nesil Akım Enjeksiyon Test Sistemi primer testi daha kolay, daha hızlı ve çok daha verimli hale getirir.

Taşınabilirlik: Ürün, tekerlekleri ve tutacağı ile birlikte 35 kilogram ağırlığında olup taşıması oldukça kolay. Hemen hemen her yerde kısa test kablolarının kullanımına imkan sunuyor. Benzerindeki diğer cihazlara göre çok daha az yer kaplıyor. Standart bir arabanın bagajına sığıyor. 

Çevrim teknolojisi: Test kablosunu ünitelerden geçirerek ölçmeye başlanıyor. 2x, 3x, 4x..... gerilim alabilmek için N tur ekleniyor. N sadece kablo boyutuna bağlıdır.

Uyarlanabilirlik: İlk satın alma gelecekteki uygulamaları sınırlamıyor. Ek (SL) cihaz, her zaman eklenebiliyor. Kullanıcının sadece günlük görev için gerekli birimleri getirmesi gerekiyor. Ayrıca ilave edilen her (SL) cihaz sisteme ana ünitenin neredeyse iki katı güç katıyor.

Otomatik regülasyon: Ön hazırlığı ortadan kaldırarak test sürecini hızlandırıyor ve cihazların istemsiz zarar riski bulunmuyor. Tamamen izlenebiliyor ve tutarlı test sonuçları elde ediliyor.

Test sonuçları yönetimi: Tüm test sonuçları ve test yapılandırmaları dahili hafızaya kaydediliyor. Ofiste bir bilgisayara indirilebiliyor. Açık ve çekici bir biçimde sonuç yazdırılabiliyor.