ENERJİ ÜRETMENİN FARKLI YOLU: ATIKLAR ENERJİ ÜRETMENİN FARKLI YOLU: ATIKLAR

İnform, köklü ve yerli Ar-Ge Merkezi’nin son teknolojiyi kullanarak ergonomik ve kompakt tasarımı ile güç elektroniği alanında adından söz ettirmeye devam ediyor. Modüller özelliği ile güç artırım kolaylığı, yüksek çıkış güç faktörü ile daha fazla aktif güç sağlayan, kusursuz ve estetik tasarıma sahip Keor MOD, kritik yükler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlıyor. 

3- Level teknolojisi ile %95.5 oranında yüksek verimlilik sağlayan Keor MOD, farklı iki model kabin tasarımı (125kW / 250kW) ve paralellenebilir yapısı ile 600 Kw’a kadar arttırılabilir güç avantajı sunuyor.

2U yüksekliğinde 25kW gücündeki güç modülleri ve düşük taban alanı ile sistem odanızı daha rahat tasarlamanıza imkan veriyor. 180 derece dönebilen 10 inç dokunmatik renkli grafik ekran ile cihazın kapağı açıkken ekran döndürülebiliyor ve sistem verilerine rahatlıkla erişim sağlanabiliyor. Güç modüllerinin üzerindeki durum ledi ile modüllerin çalışma modları uzaktan da rahatlıkla görülebiliyor. Esnek mimari yapısı ile tüm uygulamalara uyum sağlarken geniş haberleşme opsiyonları ile de cihazınıza uzaktan erişim ve kontrol imkanı sunuyor.