Kâğıt tesisine kurulacak sistemde saatte 6.25MVA kadar elektrik üretimi ve ihtiyaç duyulan proses buharı üretilecek şekilde dizayn ve imalatı yapılması planlanıyor.

Yüksek ve kaliteli enerji verimliliği sunuyor

Kurulacak olan kojenerasyon sistemleri tek kaynaktan elektrik ve buhar olmak üzere değişik formlarda enerji elde edecek ve toplamda yüzde 80’lerin üzerinde yüksek enerji verimliliğine ulaşabilecek. Enerjinin tüketim yerinde üretilmesi sonucunda iletim ve dağıtım şebekesinde oluşan enerji kayıplarını ortadan kaldıracak böylece şebekeye ilave yatırım gerekliliğinin önüne geçilecek. Bu durum verimliliği artırmakla kalmayacak, ayrıca üretilen enerjinin kesintisiz ve kaliteli olmasını da sağlayacak.

İleri teknolojili, esnek ve garantili elektrik ve buhar üretimi yapacak

Projede HALICI GROUP ve diğer iş ortaklarının birlikte yapacağı tesisi yüksek teknolojili sistemlerle proses buharının ve elektriğin birlikte üretilmesini sağlayacak. Kurulacak sistemler ile konvansiyonel enerji üretim sistemlerinde dışarıya atılmakta olan ısı enerjisinin büyük bir kısmı kojenerasyon sistemlerinde kullanılabilir enerjiye dönüştürülerek toplam enerji girdisi yüzde 80’lerin üzerinde değerlendirilebilecek. İşletmenin elektrik kesintilerinden etkilenmesinin önüne geçilecek sistemde, bakım veya arıza durumlarında da işletmenin kesintiye uğramaması için şebekeden elektrik alabilecek esneklik sağlanacak. 

En son teknolojileri müşterilerine sunuyor

HALICI GROUP Proje ve Taahhüt Departmanı gerçekleştirdiği projeler ile en son teknolojileri müşterilerine sunmaya devam ediyor. Gerek anahtar teslim, paylaşımlı olarak tamamladığı projeleri müşterilerine ulaştırıyor, satış ve satış sonrası temin, danışmanlık ve teknik servis hizmetlerine de aralıksız devam ediyor. 

 www.halici.com