PETROL OFİSİ GRUBU VE CHEVRON İŞ BİRLİĞİNDE 10 YIL PETROL OFİSİ GRUBU VE CHEVRON İŞ BİRLİĞİNDE 10 YIL

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük güneş paneli üreticisi olan CW Enerji, yeni bir başarıya daha damgasını vurdu ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen ‘Kente Önem Katanlar’   (KÖK) listesinde yer aldı. 

ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda yapılan tören hakkında açıklamalarda yapan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, kentin ekonomik gelişmesine katkı sunan ATSO üyesi firmaların ödüllendirildiğini belirtti. 

‘Kente Önem Katanlar’ listesinde yer almaktan dolyı mutlu oldukların söyleyen Saran, “ATSO tarafından ödüle layık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. Sürdürülebilir bir büyüme ve yenilikçilik anlayışı doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da Antalya ve ülkemiz için kendimizi geliştirmeye, üretmeye ve ekonomimize katkı sağlamaya tüm hızımızla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başarı çıtalarını gün geçtikçe yükselttiklerini belirten Sarvan, AR-GE çalışmalarına devam ederek sektörde fark yaratan projelerle ses getirmeyi sürdüreceklerini söyledi. 

YENİLİKÇİ PROJELERE DEVAM    

Bugüne kadar elde ettikleri tüm başarılı çalışmaların arkasında çalışma arkadaşlarının emeği olduğunu söyleyen CW Enerji Genel Müdürü Volkan Yılmaz da, “Kurulduğumuz günden bu yana takım ruhu ile yol almaya devam ettik. Aldığımız her ödülde çalışma arkadaşlarımızın büyük emeği söz konusu. Bu ödülü almamızda da emeği geçen tüm ekibimize özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hep birlikte yenilikçi projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Diğer taraftan KÖK ödül töreninde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya milletvekilleri ve belediye başkanları ile üyeler de yer alırken, CW Enerji adına ödülü Yönetim Kurulu Temsilcisi Nihan Demirtaş Taylan teslim aldı.