Sektördeki 27 yıllık tecrübesiyle şimdiye dek birçok farklı üst düzey pozisyonda çalışmalar yürütmüş olan Hakan Uçar, Türk Petrolleri’ne yeni Yatırım Direktörü olarak atandı.

Gerçekleşen atamanın ardından görüşlerini paylaşan Uçar, Türkiye Petrolleri’nin gücüne vurgu yaparken, şirketin gerekli marka değeri ve pazar payına ulaşması adına akaryakıt istasyonlarının geliştirilmesinin büyük önem ve gereklilik taşıdığının altını çizdi. 

Hedeflerinin bayileri ve müşterileri için her zaman ‘ilk tercih’ olmak olduğunu dile getiren Uçar, bu amaca giden yolda tüm kaynaklara sahip Türk Petrolleri’nde ve ekip arkadaşlarıyla birlikte görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

HAKAN UÇAR KİMDİR?

Çalışma hayatına 1992 yılında Shell Türkiye’de Perakende Satış Koordinatörü olarak başlayan Hakan Uçar, 2000’de Petrol Ofisi’nin özelleşmesiyle Petrol Ofisi bünyesinde çalışmalarını sürdürdü. Burada Perakende Yatırım Müdürlüğü’nden Perakende Satışlar Müdürlüğü ve Taşıt Tanıma Müdürlüğü’ne kadar birçok üst düzey pozisyonlarda çalışan Uçar, 2019 itibariyle Türkiye Petrolleri’ne Yatırım Direktörü olarak atandı.