Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ATO Congresium’da gerçekleşen 12. Çalışma Meclisi’ndeki konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2019 yılı Şubat ayı içerisinde yapmış olduğu istihdam seferberliğine dikkat çekti. 2019’un ilk yarısında 250 kişilik istihdam yarattıklarını belirten Üstün, yıl sonuna kadar bu rakamı iki katına çıkartarak 500 kişilik istihdam daha sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Şu ana dek şirket bünyelerinde yüzde 35 oranında istihdam artışı yaşadıklarının altını çizen Üstün, bunu hedefleri dahilindeki çalışan sayısını 1852’ye çıkartacaklarını ve Türkiye başta olmak üzere tüm sektörlere örnek çalışmalar sergileyeceklerini belirtti.

ŞUBE SAYISI ARTACAK

Yarattıkları istihdam haricinde şube sayılarında da artışa gideceklerini belirten Üstün, şu anda 103 olan şube sayılarını yıl sonuna kadar 129’a ulaştırmak için hız kesmeden çalıştıklarını belirtti. Üstün son olarak, Türkiye’ye katkı sağlayabilmek adına yatırımlarına son sürat devam edeceklerini de sözlerine ekledi.