Eminevim tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, bankacılık ve finans sektörünün tanınan deneyimli isimlerinden olan Sait Aytaç’ın 1 Eylül itibariyle şirketin Genel Müdürlüğü görevine atandı. Finans ve satış alanındaki uzmanlığı ve deneyimiyle Türkiye’nin önde gelen katılım bankalarının yönetim kademelerinde görev alan Aytaç,  yapılan atama sonrası iş hayatına Eminevim Genel Müdürü olarak sürdürecek.

Uzun seneler görev yaptığı katılım bankacılığı ve finans sektörüne önemli hizmetlerde bulunan Aytaç, sahip olduğu deneyimlerle tasarruf finansman sektörünün kurucusu Eminevim’in başarılı performansına yön verecek.

SAİT AYTAÇ KİMDİR?

1971 senesinde Elazığ’da dodünyaya geeln Sait Aytaç, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Finans sektörüne Albaraka Türk’te adım atan Aytaç, Türkiye Finans Katılım Bankası’nda Şube Müdürlüğü, Bölge Müdürlüğü ve Satış Grup Müdürlüğü görevlerini yerine getirdi. Aytaç son olarak Vakıf Katılım Bankası’nda Bireysel ve Ticari Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır.