Orijinal ekipman üreticisi olarak otomotiv yan sanayinde 1974 yılından beri hizmet veren Birinci Otomotiv, 2013 yılından beri Kocaeli’ndeki TAYSAD OSB’deki fabrikasında. Fabrika Müdürü Ayhan Öztürk, üretim parkurlarıyla ilgili “Toleransların sürekli artış göstermelerine karşı sürekliliği sağlamak, hassasiyet ve hız bizim için çok önemlidir.” dedi.


Yerli bir marka olarak üretim proseslerinden bahseden Öztürk, bu yılsonuna kadar bütçe planlaması yapmanın öncelikli işleri olduğunu belirtti.


2019 yılı gündemlerinden de bahseden Birinci Otomotiv Fabrika Müdürü Ayhan Öztürk, “Gündemimizde Şu an yıl sonu olduğu için bütçe var. Yeni tezgah yatırımları için hazırlanıyoruz. 2019 içerisinde yeni tezgah alımlarımızla ihracatımızı artırma yönünde çalışmalarımız olacak.” şeklinde konuştu.


Birinci Otomotiv Fabrika Müdürü Ayhan Öztürk’ün ST Makina Dergisi’ne verdiği röportajın tamamını okumak için https://www.stendustri.com.tr/makina/birincide-tezgah-yatirimlari-devam-ediyor-h95404.html adresini ziyaret edebilirsiniz.