KOÇTAŞ’TA ÜST DÜZEY ATAMA  KOÇTAŞ’TA ÜST DÜZEY ATAMA 

Türkiye’de elektronik perakende sektörünün önemli dağıtıcı firması Bilkom‘da İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Gamze Yücel Genç getirildi. 1 Mart itibariyle görevinin başına geçen Genç; çalışan deneyimi, kariyer, performans ve yetenek yönetimi, organizasyon gelişimi ve değişim, gelişim ve liderlik yönetimi, işveren markası ve yetenek kazanımı süreçlerinden sorumlu olacak. 

Uyguladığı yenilikçi proje ve uygulamalarla “rol model” olmayı amaçlayan Bilkom’un insan kaynağı alanındaki çalışmaları Gamze Yücel Genç liderliğinde gerçekleştirilecek. 

GAMZE YÜCEL GENÇ HAKKINDA

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Sosyoloji bölümlerinde çift ana dal şekilnde bitiren Gamze Yücel Genç, iş yaşamına 2005 senesinde Oxygen Consultancy’de İşe Alım Danışmanı olarak adım attı. Yaklaşık 4 senelik tecrübeden sonra, University of New York’ta İK Sertifika programına katıldı ve bu süreçte farklı kuruluşlara işe alım danışmanlığı yaptı. Türkiye’ye dönüşünde KoçSistem’de çalışmaya başlayarak son 6 seneyi yönetim alanında olmak üzere 12 sene boyunca İnsan Kaynaklarının farklı fonksiyonlarını yönetti. 2021 yılından beri Çalışan Deneyimi Yönetimi ve Organizasyonel Gelişim Grup Yöneticisi olarak çalışan Gamze Yücel Genç, 1 Mart tarihi itibarıyla Bilkom’da İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalışmaya başladı.