"Ecostruxure mimarisinde üç temel katman var ve birinci katmanın kalbini Masterpact MTZ oluşturuyor." diyen  Schneider Electric Pazarlama Yöneticisi İpek Şeker, "Ürün için ilk projemizi aldık." dedi.

Ürünün detaylarından da bahseden Şeker, sözlerine "Masterpact’ın en önemli özelliği, tabii bu haberleşebilen mimarinin de bir parçası olduğu için, dijital bir devre kesici olması. Dijitallik özelliği değişik noktalarda hayatımıza giriyor. Öncelikle tabi ki bağlanabilir bir ürün. Bu da şu demek, veriyi bir üst katmana, SCADA gibi yerlere aktarabiliyor. Bundan da önemlisi, Masterpact’ın bir kullanım asistanı var. Bu, şu anda müşterilerimizin internetten indirerek elde edebilecekleri bir asistan ve sadece IOS değil, Android işletim sistemi kullananlar da bu uygulamayı indirebilirler ve bu uygulamayı indirdiğinizde şalterinizi kontrol etmiş oluyorsunuz. Uygulama aynı zamanda şifre korumalı. Dolayısıyla herhangi bir risk içermiyor. Sizden başka birisinin şalteri açması veya kapaması ya da değerlerini değiştirmesi mümkün değil." şeklinde devam etti. 

Ülkece gelişmekte olan bir ekonomiye sahip olduğumuzu vurgulayan Schneider Electric Pazarlama Yöneticisi İpek Şeker, Masterpact MTZ'in her pano tipine uyum sağladığını, bu sayede tüm panoyu değiştirmenize gerek olmadığını, bunun da hassas yatırım süreçlerinde yatırımcılarımıza ve dolaylı olarak ülkemiz ekonomisine de katkı sağladığını dile getirdi.