Gerçek zamanlı konum belirleme sistemi Wipelot ile sanayi işletmelerine ihtiyaç duydukları pek çok alanda çözümler sunan Okyanus Teknoloji, kesintisiz üretime imkan tanıyarak üretim hacmini, hızını ve verimliliği artırıyor, maliyetleri ise azaltıyor.  

ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ ÖLÇÜYOR, TASARRUF SAĞLIYOR 

Enerji tüketimi ve verimliliği konuları için geliştirilen kablosuz ölçüm sistemi Wipelot OTX, enerji tüketiminin fazla olduğu bölgelerde enerji verimliliğini ölçerek gereksiz kullanımları önlemeyi ve yüksek tasarruf elde etmeyi sağlıyor. 

Sistem ayrıca, anlık ve ortalama değerleri baz alarak gereken durumlarda uyarı sistemiyle riskli durumların önüne geçiyor.

YÜKSEK ÇALIŞAN VERİMLİLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ

Konum belirleme sistemi, sahadan toplanan gerçek zamanlı verilerden faydalanarak, çalışandan iş makinalarına, çalışma ortamından ürünlere sıcaklık, gaz, ışık gibi her türlü değeri izleyerek verimliliğe ve iş güvenliğine imkan veriyor.

Personelin ve ekipmanın konumunu anlık takip ederek olası kazalarda ilgili birimlere uyarı sinyali gönderiyor, ayak izlerini çıkarıyor. 

ÇARPIŞMALARA KARŞI UYARIYOR

Wipelot SafeZone ise, iş makinaları, çalışanlar veya ekipmanlar arasında meydana gelebilecek kazaları önlemeye yönelik bir yaklaşma-çarpışma uyarı sistemi olarak öne çıkıyor.  

Sistem, iş makinası ile işçi birbirine fazla yaklaştığında sesli, titreşimli ve görsel uyarı vererek sürücü ve yayaları çarpışmalara karşı uyarıyor.