Bor Enerji’nin temel faaliyet alanlarını, elektrik enerjisinin üretimi, iletimi ve dağıtımı aşamasında, kullanılan şalt cihazları, havai hatlar ve kabloları birleştiren Aksesuarları stoklamak, kaliteli ürünlerle enerji verimini yükseltmek, süpervizörlük hizmeti vermek ve bu bilinci yaymak oluşturuyor.

Bu doğrultuda, firma,  kalite ve inovasyon sağlayan 3M ürünleriyle bütünleşmiş, son beş yıldır da 3M Elektrik Ürünleri Türkiye Genel Dağıtıcısı olarak sektöründe hizmet veriyor.

ABB Sürücü ürünleri satış ve servis bayiliği de yapan Bor Enerji, sektörde enerji verimliliği ve enerji kalitesini artırmak adına, gösterdiği çabayla önemli bir değer katmış bulunuyor. Ayrıca, 2017 yılında da Bor Enerji,  ABB’nin bayilerini yetkilendirme programlarını tamamlayıp Authorized Value Provider olmaya hak kazandı.

WIN EURASIA 2019 FUARINDA BOR ENERJİ RÜZGÂRI ESECEK

TÜYAP İstanbul’da 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan WIN EURASIA 2019 fuarına Bor Enerji de katılacak. 

Fuarda geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya getirilecek. Fuarda, Bor Enerji de stant açacak ziyaretçilerini de 2. Salon E-200‘de ağırlayacak.