FARKLI DİSİPLİNLER AYNI ÇATI ALTINDA

Endoks Enerji'de Genel Müdürlük görevini üstlenen Erman Terciyanlı, ODTÜ Endüstri Mühendisliği bölümünü okumuş ve 2006'dan beri enerji alanında çalışıyor. Birçok farklı disiplini bünyesinde barındıran firma ile ilgili Terciyanlı, sözlerine şöyle devam etti: ''Firmamız endüstri, elektrik dağıtım şebekeleri ve yenilenebilir enerji alanlarında donanım ve yazılım çözümleri üretiyor. Şirketimizin vizyonu güç kalitesi, yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği alanlarında yerli teknoloji geliştiren ve değişime yön veren lider bir şirket olmaktır.”

GENİŞ PARTNER AĞI HIZLI ERİŞİM SAĞLIYOR

Endoks Enerji Genel Müdürü Erman Terciyanlı, firma olarak sundukları sistemler sayesinde enerji sistemlerini izlenebilir hale getirdiklerini anlatıyor. Böylelikle enerji kalitesini artırabiliyorlar. “Son kullanıcılar için entegre sistem sunuyoruz. Mevcut izleme uygulamalarında sadece üretim ya da tüketim odaklı yaklaşımlar vardı. Yeni sunduğumuz ürünlerimizde, üretim, tüketim ve depolamaya aynı anda çözüm sunabilen, mobil bir uygulama üzerinden takip edilebilen, nasıl daha doğru enerji üretebileceği ve kullanabileceği hakkında bilgi veren, kullanıcının otomatik kontrol sistemleriyle bunu kontrol edebilmesini sağlayan bir sistem sunuluyor. Inavitas ürün ailemiz ile hali hazırda 75 ilimize yayılmış durumda bulunan elektrik dağıtım, üretim ve son kullanıcı noktalarında izleme hizmeti veriyoruz. Bunun yanında daha çok ev kullanıcılarını hedefleyen düşük maliyetli yerli donanımlar için geliştirmemizi tamamladık.'' diyen Tercanlı sözlerine şöyle devam ediyor: ''Kolay kurulum ve esnek çözümler sunan donanım ailemiz sayesinde üretim ve tüketim noktalarını izlemek için uzun ve yorucu süreçler gerekmeyecek. Bu alandaki çözümlerimizi tek bir çatı altında toplamak amacıyla, wattOX markasını bu yıl itibariyle sektörün hizmetine sunduk. Artık kullanıcılar ürün ve hizmetlerimize geniş partner ağımız üzerinden hızlıca erişebilecek.”

“Artık Herkes Evinde Elektriğini Üretebilecek”

Enerjide sektöründe başlayan ve hız kazanan dönüşümün herhangi bir noktada son bulmayacağını söyleyen Tercanlı, firma olarak da varolan dönüşümü yakından takip etmeleri gerektiğinin altını çiziyor. Dünya, dağıtım şebekelerinden herkesin üretici olduğu şebekelere doğru bir dönüşüm yaşarken, ülkemizde de bu dönüşüme ayak uydurmak ve hizmetler sunmak gerekiyor.