Yeni Fluke Cep Tipi Termal Görüntüleme Cihazı, çalışma zamanı kayıplarını en aza indirmek için tasarlandı. Sorunları kolayca giderebilmek için savunma hattının ön cephesinde bulunuyor ve sorunun önlenmesini sağlıyor. Ürünün en önemli özelliği her rahatça taşınabilecek kadar küçük bir kamera olması. Kir, su gibi dışarıdan gelebilecek maddelere karşı dayanıklı olması ve 1 metreden düşse bile zarar görmemesi ürünün dayanıklı yapısını ortaya koyuyor. Elektrikli ekipman, makine gibi ürünlerin sıcaklıklarını hızlıca ölçebiliyor. 

TERMAL GÖRÜNTÜLERİNİZİ DOĞRU KLASÖRLERE OTOMATİK OLARAK KAYDEDİN

Fluke Connect Asset Tagging (Varlık Etiketleme) özelliği sayesinde artık termal görüntülerinizi sıralama ve düzenleme işlemleri için ekstra zaman ayırmaya gerek kalmıyor. QR kodunu veya barkodunu taradığınız zaman termal görüntü ile tarih ve saat damgalı olarak önceden tanımlanmış klasörlerinize kaydediyor. Dosyalar Wi-Fi yoluyla gönderebiliyor, ağa ya da USB ile bilgisayara bağlandığınızda bu dosyaların otomatik olarak yüklenmesini sağlanabiliyor. 

HER SEFERİNDE TERCİH ETTİĞİNİZ TERMAL SEVİYESİNİ ELDE EDİN.

3,5 inç LCD dokunmatik ekranda, görünür ışık görüntüsünü termal görüntüyle birleştirerek sorunları daha kolay tespit etmenizi sağlayan IR-Fusion™ özelliği bulunuyor. Ayarı yapılandırmak için parmağınızı ekran üzerinde kaydırmanız yeterli oluyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER 

Termal spektrum bandı: 8 μm ila 14 μm (uzun dalga)
Çalışma sıcaklığı: -10°C ila +50°C (14 °F ila 122 °F)
Bağıl nem: %95 yoğuşmasız
Merkez noktası sıcaklığı: Evet
Nokta sıcaklığı: Sıcak ve soğuk nokta işaretleyiciler
Elektromanyetik uyumluluk: EN301 489-1 V2.1.1 EN301489-17 V3.1.1
US FCC: CFR, Bölüm 15C
Düşme: 1 metre
Boyutlar: 8,9 cm x 12,7 cm x 2,5 cm
Ağırlık (pil dahil): 0,233 kg (0,514 lb)
Koruma sınıfı: IP54