ABB, sunduğu yeni nesil dizi inverter ile 800 Vac’den 185 kVa’ya kadar güç sağlıyor. Ayrıca 1.3 kW/kg'lık ultra yüksek güç yoğunluğuna ulaşabiliyor. Ürün bu özelliği ile yalnızca şebeke bağlantılı arazi tipi uygulamalar için yatırım geri dönüşünü maksimize ediyor. Ayrıca da küçük ve büyük ölçekli FV kurulumlar için sistem maliyetini azaltıyor. PVS-175 piyasada en yüksek sayıdaki MPPT (12MPPT) devresi ile donatılmış olup, maksimum FV tesis tasarım esnekliğini garanti ediyor ve karmaşık kurulumlarda da verimi artırıyor. Herhangi bir mobil cihazdan standart kablosuz erişim özelliği inverterin ve tesisin yapılandırmasını daha kolay ve hızlı hale getiriyor. 

SİSTEM KAZANCINI KOLAYCA TAKİP EDİN 

3 bağımsız MPPT ve 60 kW’a kadar güç değerleri ile PVS-50/60 hem çatı hem de saha kurulumları için dizi inverterlerle yapılan bir konfigürasyonun tüm avantajlarıyla yatırım geri dönüşünü maksimize ediyor. Ürün bu amacı yerine getirmek üzerine tasarlanması dikkat çekerken ayrıca yatay ve dikey montaj imkanı hem saha hem de çatı üstü kurulumlar için esneklik sağlıyor. Herhangi bir mobil cihazdan standart kablosuz erişim, inverterin ve tesisin yapılandırmasını daha kolay ve hızlı hale getiriyor.  

BÜYÜK GES’ler OPTİMUM ŞEKİLDE ÜRETİM YAPIYOR 

ABB, sunduğu PVS-980 inverterleri ile güvenlik ve kurulum kolaylığı gibi özellikleri yeni bir seviyeye ulaştırıyor. Yüksek kurulu güce sahip GES projeleri için tavsiye edilen PVS-980, sunduğu özellikler ile geri dönüş süresini kısaltıyor. Sunduğu özellikler arasında ise; yüksek DC giriş gerilimi, yüksek verimlilik, kompakt tasarım yer alıyor. Ürünün bir diğer özelliği ile kabinetsiz bir şekilde kullanıma uygun olmasıdır.