Terra DC hızlı şarj cihazları seri için özel olarak tasarlanmıştır ve Jaguar I-PACE eTROPHY yarış arabalarını ısınma, eleme ve yarışlar arasındaki kısa molalarda hızlıca şarj edebilirler. Kompakt tasarım, şarj cihazlarının 10 yarış boyunca kolayca taşınmasını ve nakliye masraflarının minimumda kalmasını sağlar. Ortaklık, ABB'nin ABB FIA Formula E Şampiyonası'nın ana sponsoru rolünü desteklemektedir. Şirketin, e-mobilitenin geleceğini destekleme ve genişletme vizyonunun temel göstergesidir.  


Jaguar I-PACE eTROPHY, dünyanın ilk tamamen elektrikli, üretim tabanlı yarış serisidir. ABB FIA Formula E yarış serisi ile aynı hafta sonlarında ve aynı şehir sokaklarında gerçekleşecektir. 20 Jaguar I-PACE eTROPHY yarış arabası içeren seri, katılımcı ekiplere yarış becerileri ve performansını gösterme şansının yanı sıra sıfır emisyonlu motor sporları dünya sahnesinde yarışma fırsatı sunacak. 
Jaguar I-PACE eTROPHY Şampiyonası Müdürü Marion Barnaby şunları söyledi: “Hızla yaklaşan Jaguar I-PACE eTROPHY sezonu açılış töreninde ABB'yi Şampiyonanın Resmi Şarj Ortağı olarak ilan etmekten heyecan duyuyoruz. ABB'nin yenilikçilik ve teknoloji liderliğini yarış serilerine taşıma becerisi, dünyanın ilk tamamen elektrikli üretim araba altyapı desteğini gerçekleştirerek tarih yazmamızla değerlenecek." 


ABB'nin Elektrifikasyon Ürünleri Bölümü Başkanı Tarak Mehta, şunları söyledi: “ABB olarak, e-mobilite öncülerine yol gösterdiğimiz ve desteklediğimiz için gururluyuz. Jaguar I-PACE eTROPHY ile ortaklık, en yeni elektrifikasyon ve dijital teknolojilerin üst sıralarındaki konumumuzu destekler. Bir arabayı dakikalar içinde şarj edebilen Terra HP'yi de içeren çığır açıcı öncü şarj çözümlerimiz, e-mobilitenin heyecan verici geleceğine yön vermeye yardımcı oluyor."