Corobo,otomatik iç lojistik sistemler için  gerekli olan mekanik, elektrik-elektronik, otomasyon ve yazılım altyapısını tek çatı altında geliştirip güçlendiriyor.Bu sayede Corobo,yerli çözüm olarak anahtar teslim büyük çapta otomatik depo projelerine imza atıyor. Öte yandan Corobo akıllı depolama sistemleri, otomatik depolama sistemleri alanında da uzmanlığını konuşturuyor. Otomatik depolama sistemlerinin en büyük avantajı dikey depolama yapılabilmesidir. Bu sayede de daha küçük bir araziye daha fazla malzeme depolanabilmektedir.

Bu anlamda Corobo, 7m den 30m ye kadar depolama robotları üretiyor. Ayrıca, Corobo otomatik depolama sistemleri bakım giderlerinin düşürülmesi ve uzun ömürlü
sistemler olması için özel tasarıma sahip olması ile öne çıkıyor. Yani bakımlar standart yağlama ve gözle kontrolleri içeriyor.
Aynı zamanda parça değişim ve kontrol zamanları gelen parça bilgileri kullanıcı ekranında uyarı olarak gösteriliyor. Bakımı yaklaşan parça bilgileri de otomatik olarak bakım bölümüne mail olarak gönderiliyor. Değişimi yapılacak parçaların değişim prosedürlerini içeren dokümanlar ise sistem kurulumunda teslim ediliyor.