Vasıflı çelik sektörünün lider şirketlerinden birisi olan ve İstanbul Sanayi Odası (İSO) sıralamasında Türkiye’nin en büyük ilk 750 sanayi kuruluşu arasında yer alan Yükselen Çelik ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İki kurum arasında yapılan bu anlaşmayla Yükselen Çelik, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın resmi sponsorluğunu üstlendi.

YÜKSELEN ÇELİK İLE FENERBAHÇE ARASINDA ANLAŞMA SAĞLANDI

2019 yılından bu yana halka açık olan ve Borsa İstanbul bünyesinde payları işlem gören Yükselen Çelik'in, 2022-2023 sezonunda yurt içi ve yurt dışı maçlarında geçerli olan sponsorluk anlaşması kapsamında ‘Yükselen’ markası, takımın forma arkasında yerini alacak.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde 11 Kasım Cuma günü saat 12.00’de düzenlenen imza törenine; Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş, Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Ç. Kızılhan, Başantrenör Marina Maljkovic, Takım Kaptanı Olcay Çakır Turgut ve Genel Menajer Arzu Özyiğit’in yanı sıra Yükselen Çelik İcra Kurulu Başkanı Barış Göktürk katılım sağladılar.

"BU İŞ BİRLİĞİNİN YÜKSELEN MARKASININ TANINIRLIĞINA KATKISI OLACAĞI KANAATİNDEYİZ"

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Yükselen Çelik İcra Kurulu Başkanı Barış Göktürk, “Bugün vasıflı çelik sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Yükselen Çelik, yaklaşık 70 yıldır Türk sanayisine hizmet ediyor. Borsa İstanbul’da işlem gören Yükselen, yıllık 100 milyon dolar civarında satış geliri bulunan halka açık bir şirket. Bu törende aramızda bulunmakta olan Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Göktürk, ben ve Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Göktürk iyi birer Fenerbahçeliyizdir. Bizler Fenerbahçe’yi çok seven ve bu kulübe gönülden bağlı olan insanlarız. Dolayısıyla Yükselen ve Yükselen’in hamisi Göktürk ailesi olarak, Fenerbahçe ile iş birliklerimizi birçok alanda güçlendirmek isteğindeyiz. Bu iş birliğinin Yükselen markasının bilinirliğine önemli katkıları olacağı kanaatindeyiz. Herkesin bildiği gibi Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye'de kadın basketbol takımını yaratan ilk kulüptür. Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı ise uluslararası arenadaki başarılarıyla hepimizi gururlandırmış bir takım. 19 kez Türkiye Şampiyonu, 13 kez Türkiye Kupası ve 12 kez Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanmış, 2006 yılından bu yana Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en büyük organizasyonu olan Euroleague’de kesintisiz mücadele ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu olağanüstü başarılı takıma resmi sponsorlukla destek sağlamak bizim için gurur verici. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyor, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı başta olmak üzere tüm branşlarda Fenerbahçe Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum” dedi.

Genel E-Ticaret Hacmi Bir Önceki Yıla Göre Yüzde 61,7 Oranında Arttı
Genel E-Ticaret Hacmi Bir Önceki Yıla Göre Yüzde 61,7 Oranında Arttı
İçeriği Görüntüle