Pandemi ile birlikte değişen çalışma dinamikleri, ev-ofis çalışma sistemine olan talepleri artırırken, yeni konut tasarımlarında evden çalışmanın rahatlığı yaşamak isteyenlerin taleplerinin de dikkate alınmasını sağladı. Bir yandan şehrin odağında diğer yandan, sakin, gürültüden uzak ve verimli bir çalışma ortamı talep edenlere özel olarak geliştirilen 3S Kale TOPAZ Residence, İstanbul’un en merkezi bölgelerinden birinde Topkapı’da hayata geçiyor. “Kapak Proje” çalışmasında yer verdiğimiz TOPAZ Residence, dileyen sakinlerin çalışmalarını rahatça sürdürebilmeleri için her türlü gürültüden uzak ve verimli bir çalışma sunuyor. Ortak alanda yer alan ve aidatlara dahil olan bu hizmet rezervasyon sistemi kullanılabiliyor. İç mekan hava, nem, ısı ve gün ışığı fiziksel koşullarına yönelik bir altyapıyla tüm gün keyifle evde zaman geçirmeye uygun özelliklerle donatılan TOPAZ Residence projesinin sakinlerine sunacağı imkanları, kullanılan yapı malzemelerinin ve mimari tasarımın konut sektörüne katkılarını, sunduğu teknolojik ve sosyal olanaklarını 3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün ile konuştuk.

***

Sanayi tipi projelerimizde geçmişin dağınık ve lojistik gereksinimlerden yoksun projelerini, geliştirdikleri mimari çözümlerle modern ve daha işlevsel hale getirdiklerini kaydeden Akyapı Kurucu Ortağı Hüseyin Dinçel’i “Tepedekiler” bölümümüzde konuk ettik. Dinçel, Tem34 markalı sanayi projelerinde geniş tır yolları sayesinde lojistik ihtiyaçları çözümleyip, dış mimarilerinde modern bir çizgi kullanarak işletme sahiplerinin kendi yerlerini gururla gösterebilecekleri yapılar ürettiklerini paylaştı.

***

Türkiye’deki restoran kültürünün en doğal ifadelerinden birini sunan Zula tasarımlarıyla BIG SEE Interior Design Awards ödülüne layık görülen Urbanjobs ve değerli yöneticisi İç Mimar Murat Dede, Kasım sayımızın “Tasarım Ustaları” bölümünün konuğu oldu.

***

Yeni sayımızda Çoklu Dosya bölümü olarak yer verdiğimiz, “Kapı Pencere”, “Konutlarda Güçlendirme” ve “Asansör” alanlarında çözümleriyle konutlara uzun ömür, kalite, konfor ve güvenlik sunan markaların gündemlerine ve yenilikçi ürünlerine yer verdik.

Hazırladığımız yeni sayımızı keyifle ve bir solukta okuyacağınızı ümit ediyoruz.

Yılın son sayısında yeniden buluşmak dileğiyle...