Makina İmalat Sanayi, geleceğin esnek üretim sistemlerine ve hatlarına ayak uydurmak, büyüme hedefleri doğrultusunda ilerlemek istiyorsa; katma değerli, seri ve hassas üretimi destekleyen, çevresiyle hızlı ve uyumlu biçimde haberleşebilen makinalarını güçlü otomasyon partnerleriyle birlikte geliştirmesi gerekiyor.

Yeni sayımızda bu vizyonu geliştirmiş makina üreticilerinden Isıtan Makina’nin yatırımlarını ve makina imalatçılarına çözümleriyle hizmet veren markaları sayfalarımıza taşıdık.

Üretim parkurunda bulunan ileri teknolojiye sahip CNC tornalar, CNC freze, CNC borwerk, CNC dik işlem ve klasik üniversal tornalar, üniversal freze tezgahlarıyla
yüksek hassasiyet ve yüksek verimi bir arada sunan üretim hattı anlayışına sahip olan marka, makinalarının ana gövde ve diğer parçalarını yüksek hassasiyetle, zaman etüdleri yapılarak, sürekli geliştirilen talaşlı üretim parkurunda işliyor.

Yerli imalatçı olması sebebi ile tercih ettikleri GMT partnerliğinde imal ettikleri silindir makinalarının izlenebilirliğini arttırmak ve dünyanın uzak noktalarındaki makinalarına anında servis çözümü sunmak için en çok sattıkları 4 RHMS 4 toplu Hidrolik Silindir makinaları için bir araya geldiklerini kaydeden Isıtan Makina İmalat Müdürü Fatih Acar, “Dünyanın neresinde olursa olsun online olarak; makinalarımızın tüm fonksiyon kontrollerini, üretilen parça miktarını, günlük çalışma saatini, makina verimliliğini, arıza tespiti ve çözümünü müşterilerimize sunabiliyoruz” diyor. Böylece arıza durumunda da servis zamanından ve maliyetinden müşterilerini önemli ölçüde kurtarmış olduklarını kaydediyor. Detaylar fabrika ziyareti röportajımızda...

Makina İmalat sektörüne sundukları çözümlerle destek veren güçlü markalarla yapılmış röportajlara ve yenilikçi uygulamalara yine Şubat sayımızdan ulaşabilirsiniz.

“Bakım ve Servis Hizmetleri, Bağlantı Teknolojileri, Sensör gibi konuları ele aldığımız “Çoklu Dosya” bölümünde yine bilgi dağarcığınızı güçlendirecek, rekabeti artırıcı ürün ve uygulamalara yer verdik.