Tuna Tartı, Robot Yatırımları Zirvesi’nde, tartı sistemleri için geliştirdikleri yazılımları SmartWeigh ile Endüstri 4.0'a veri aktarımını mümkün kılacak olan Transmitter Gateway T-PN'i sergileyecek.

ENDÜSTRİ 4.0'A VERİ AKTARIMINI MÜMKÜN KILIYOR

Sergileyecekleri ürünlere ilişkin açıklamada bulunan Tuna Tartı Türkiye Satış Müdürü Hakan Zorgelmez, "Robot Yatırımları Zirvesi'ne, firmamızın en son ürün ve uygulamalarını tanıtmak ve sektördeki son yenilikleri paylaşmak için büyük bir heyecanla hazırlanıyoruz. Firmamız, tartı sistemleri için geliştirdiği yazılım olan SmartWeigh ile donanım tarafında Endüstri 4.0'a veri aktarımını mümkün kılacak olan Transmitter Gateway T-PN'i kullanma stratejisi oluşturuyor. Bu stratejinin temel amacı, sektörümüzdeki güncel gelişmeleri yakından takip ederek işimizi sürekli olarak yenilemek ve yeni ürünlerimizin tanıtımını etkin bir şekilde gerçekleştirmektir." dedi.

KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI KANTEC, AMERİKA’DA TAVUK KELEBEĞİ TANITTI

Son dönemde hayata geçirdikleri bir projede, çerez dolumunun ardından ürünlerin kutuya en verimli şekilde yerleştirilmesi konusunda önemli başarılar elde ettiklerini söyleyen Zorgelmez, "Bu sayede birim alanda daha fazla ürün sığdırarak paketleme maliyetlerinde yaklaşık %30'luk bir verimlilik artışı elde ettik." dedi.

ISO1000 FİRMALARIYLA İŞ BİRLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tuna Tartı olarak, endüstrinin önde gelen ISO1000 firmalarıyla yaklaşık %78 oranında sürekli iş birliği içinde olduklarını belirten Zorgelmez, "Bu iş birliği, firmamıza önemli bir deneyim kazandırmanın yanı sıra büyük bir gurur kaynağıdır. İş ortaklarımıza sunduğumuz çözümlerle, işletmelerini daha izlenebilir, güvenli ve karlı hale getirmelerine katkı sağlıyoruz. Daha hızlı ve güvenli ürün ve hizmetler sunarak ekonomik açıdan daha sürdürülebilir işletmeler oluşturmalarına ve firma prestijlerini artırmalarına destek oluyoruz." dedi.

Şirketin yıl sonu hedeflerinin başında, devam eden Endüstri 4.0 projelerini başarıyla tamamlamak olduğunu dile getiren Zorgelmez, "Yeni dönemde, kantar ve baskül imalatının büyük bir kısmını robotlar aracılığıyla gerçekleştirebilmek için projelerimizi başlatmayı planlıyoruz." dedi.