ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR ABB ROBOTİK VE METTLER TOLEDO GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRİYOR

Tara Robotik Otomasyon Satış Müdürü Emrah Hünerlitürkoğlu, 6. Robot Yatırımları Zirvesi’nde odaklanacakları konuları, hedefledikleri sektörlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

“İNSAN YÜKÜNÜ MİNİMİZE ETMEYİ AMAÇLIYORUZ”

Projelerinde süreleri kısaltmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını ifade eden Hünerlitürkoğlu, “Bu yıl mevcut sistemlerimizi geliştirme üzerine odaklandık. Artık tak-çalıştır sistemler yapmaya çalışıyoruz. İşler fazlasıyla yoğun olduğu için insan yükünü minimize etmek istiyoruz. Sahamızda ön kurulumu tamamlanan projelerimizi müşteri sahasına sevk ettikten sonraki süreyi olabildiğince kısa tutmaya çalışıyoruz.” dedi.

“ZİRVE SAYESİNDE SATIŞLARIMIZ ARTTI”

Zirve’nin ilk senesinde beri katılım sağladıklarını ifade eden ve Zirve sayesinde satışlarının artış gösterdiğine dikkat çeken Hünerlitürkoğlu, “Bizim için en etkili fuarlardan biri olarak görüyoruz. Bu sebeple de aylar öncesinden hazırlanmaya başlıyoruz. Emek veriyoruz, zaman harcıyoruz. Sadece Zirve’nin organizasyonu için ayrı bir ekip oluşturduk. Firmalar robot satın almadan önce bu fuarı beklemeye başladı artık. Zirve sayesinde tanınırlığımız artıyor. Organizasyonu hazırlayan tüm ekibe teşekkür ederiz.” diye konuştu.

UZMANLIK ALANLARINA ODAKLANIYOR

Anahtar teslim robotik otomasyon çözümleri üreten bir mühendislik firması olan Tara Robotik Otomasyon, standartlaştırmış olduğu sistemleri, müşterilerinin ihtiyaç ve üretimine göre adapte edebiliyor. İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (İTOSB) binasında hat sonu paletleme-paketleme ve makina besleme gibi uygulamalarda müşterilerine çözümler sunan firma, kurulduğu 2010 yılından beri sadece uzmanlık alanlarına odaklanıyor. Yetkin mühendisleriyle müşteri sahasını ziyaret ederek ücretsiz keşifler yapan Tara Robotik, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında Almanya, Hollanda, Polonya, Romanya, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetlere sistem kurulumu yaparak robotik mühendislik ihracatı gerçekleştiriyor.