PLC Merkezi Robotics Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü Cem Özgöçmen, 5-7 Ekim 2021 tarihlerinde düzenlenecek 6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi’nde ikinci el ve sıfır endüstriyel robot satışı ve satış sonrası hizmetleri olan tamir, servis, proje ve eğitim konularına odaklanacaklarını dile getirdi.

TÜRKİYE VE BULGARİSTAN'DA HİZMETLER SUNUYOR

Özgöçmen, PLC Merkezi’nin kardeş şirketi olarak 2017 yılında faaliyetlerine başlayan PLC Merkezi Robotics firmalarının; Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan’da da KUKA, ABB, FANUC, Yaskawa ve Comau marka ikinci el ve sıfır endüstriyel robot satışları ve satış sonrası servis, tamir, eğitim, proje üzerine profesyonel hizmetler sunduklarını belirtti.

Misyonlarını, “Faaliyette bulunduğumuz sektörlerde kesintisiz ve sürdürülebilir üretime en yeni teknolojilerimiz, profesyonel kadromuz ve güçlü stokumuzla düşük maliyetli çözümler sunmak” olarak açıklayan Özgöçmen, vizyonlarını ise “Türkiye’nin otomasyon hizmetleri konusunda en çok tercih edilen firması olup, ülkemizdeki ihtiyacı ortaya çıkararak robot otomasyon teknolojileri ile tanıştırmak” olduğunu söyledi.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İKİNCİ EL SATIŞ GÜCÜNE SAHİBİZ”

Firmalarının robot ve robot ekipmanları konusundaki stok gücüne güvendiklerine vurgu yapan Özgöçmen, “KUKA, ABB, FANUC ve Yaskawa markalarında Türkiye’nin en büyük 2. el satış gücüne sahibiz.” dedi.

Özgöçmen, satışını gerçekleştirdikleri ikinci el robotların; yağ değişimi, yük testleri, hassasiyet testi, tekrarlanabilirlik testi, elektronik ve mekanik bakımları gibi test ve değişimlerinin ardından raporları ile birlikte 1 yıl garantili olarak müşterilerine teslim ettiklerini aktardı.

Özgöçmen, “En önemlisi de müşterilerimize firmamızda ve kendi fabrikalarının bünyesinde temel ve uygulamalı robot eğitimleri veriyoruz.” dedi. 

“STOK VE HİZMET GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMEK İSTİYORUZ”

6. Robot Yatırımları Zirvesi ile ilgili sorularımızı da yanıtlayan Özgöçmen, Zirve’de en büyük hedeflerinin endüstriyel robot satışı ve satış sonrası hizmetleri olan tamir, servis, proje ve eğitim konularına odaklanmak olduğunu vurguladı.

Otomotiv, ahşap, mermer, kaynak, plastik, demir-çelik, kimya sektörlerinden henüz endüstriyel robotlar ile tanışmayan firmaları endüstriyel robotlar ile tanıştırmak istediklerini söyleyen Özgöçmen, Zirve ile ilgili hedef ve beklentilerini ise şu şekilde açıkladı:

“6. Robot Yatırımları Zirvesi ve Sergisi ile ilgili hedef ve beklentimiz; Türkiye ve Bulgaristan şirketlerimizdeki endüstriyel robotlar ile ilgili stok ve hizmet gücümüzü müşteri ile buluşturarak ihtiyaçlara yönelik kaliteli adımlar atabilmektir.”