Intecro Robotics, enerji sektöründe faaliyet gösteren Suudi Arabistan merkezli müşterisine yüzde 68'lik yerlilik oranıyla yeni bir robotik sistem ihracatı gerçekleştirdi.

ROBOTİK KAYNAK SİSTEMİ NELERDEN OLUŞUYOR?

Intecro'nun robotik kaynak sistem ihracatı gerçekleştirdiği firmanın Avrupa, Asya ve Afrika kıtasında çok sayıda ülkede faaliyeti olan dünyanın en büyük enerji ekipmanları üreticilerinden biri olduğu bildirildi.

Yerlilik oranı yüzde 68 olan sistem; toplam 25 eksen full senkron robot teknolojisi,  lazer kamera entegreli kaynak izi takip teknolojisi, CMT kaynak teknolojisi, üç adet Rhinomotion Skyhook robot pozisyoner, iki adet Lizardmotion robot slider ve iki adet kaynak robotundan oluşuyor.

Konuyla ilgili bir paylaşım yapan firmanın CEO'su Ali Şen, "Yeni bir robotik sistem ihracatımız daha yola çıktı. Yüksek penetrasyon ve sızdırmazlık sağlayan tam invertörlü kaynak teknolojimiz ve 0,05mm tekrarlanabilirliğe sahip yüksek hassasiyetteki robotik kaynak sistemimiz global müşterimize teslim edildi. Emeği geçen tüm Intecro paydaşlarına teşekkürler." ifadelerini kullandı.