i3 Mechatronics vizyonu ile inşa ettiği ve bir fabrikanın yönetimi için gereken bütün verileri görselleştirebildiği Yaskawa Cockpit’i sektörle buluşturan firma, bugün sona erecek fuar kapsamında yeni kolaboratif robotu HC20’nin yanı sıra AC sürücü GA500’ü ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

20 KG’YE KADAR TAŞIYABİLİYOR

Yeni ve daha fazla erişim mesafesine sahip olan iş birlikçi robotu, 20 kg’ye kadar taşıma yükü kapasitesine sahip bulunuyor.

Endüstriyel uygulamalar için uygun olan GA500 ise, mevcut nesil invertör sürücülerine yeni ve özellikle kompakt bir alternatif olarak öne çıkıyor. 

Kullanımı kolay invertör 800 parametre ve geniş fonksiyon yelpazesiyle hemen hemen her sürücü uygulaması için ideal çözüm sunuyor. Ürün ayrıca, sabit mıknatıslı motorlar dahil tüm motor tipleri için uygun özelliği ile dikkat çekiyor.

RED DOT 2019’DA JÜRİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Öte yandan tasarım dünyasının Oscarları olarak kabul edilen Red Dot Design Award 2019’da ödüle layık görüldü. Motoman robot portföyünün en küçük modeli olan MotoMINI, tasarım özellikleri ile prestijli jüri ödülünün sahibi oldu.

Firma geçen yılki yarışmada da GP8 robot modeli ile aynı ödülü kazanmıştı.