Kısa bir süre önce İstanbul Tuzla'daki yeni yerine taşınan PLC Merkezi'nin kardeş firması PLC Merkezi Robotics, müşterilerinden gelen talep üzerine robot eğitimlerine başlayacağını duyurdu.

Şirket, gelen yoğun talep dolayısıyla KUKA KRC2 temel ve orta seviye eğitimlerine 2021'in Ocak ayı itibarıyla başlamayı planlıyor.

EĞİTİM PROGRAMI NELERİ KAPSIYOR?

Robot ile ilgili 1 günlük teorik ve uygulamalı eğitimin verileceği program kapsamında, katılımcılara 8 saatlik bir eğitim sunulacak.

Pandemi şartlarına uygun olarak 5 kişiden oluşan özel robot eğitim alanlarında verilecek eğitimin ardından katılımcılara, katılım sertifikaları takdim edilecek. 

Katılmak isteyenlerin firmaya web sitesi üzerinden başvurarak yerini ayırtması gerekiyor.

GÜÇLÜ STOK İLE ZAMAN KAYBINI ÖNLÜYOR

Robot ve robot ekipmanları, PLC, panel, sürücü ile servo motor konusunda müşterilerinin tüm otomasyon ihtiyaçlarını karşılayan firma, yeni ofisine taşınmasıyla birlikte genişleyen alanında güçlü stoğı sayesinde zaman kaybını önlüyor, satıştan tamire, eğitimden proje ve servise uçtan uca çözüm ve hizmetler veriyor.

Satışını gerçekleştirmek üzere stoklarına aldığı endüstriyel robotların yağ ve mekanik bakımının yanında boya ve tüm tamir işlemlerini yapan firma, uzun yıllara dayanan deneyimiyle montaj, paletleme-paketleme, malzeme taşıma, çapak alma, makina besleme, kesme, mastikleme, arka kaynağı gibi proseslere uygun robot modelerini sunuyor.