Dem Robotik Otomasyon Satış ve Proje Müdürü Onural Demirel, Covid-19 pandemi süreci ve süreç sonrası oluşabilecek yeni normallere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Beylikdüzü’nde robotik otomasyon sistemlerini projelendirmek ve anahtar teslim devreye almak konusunda uzmanlaşan mühendislik firması Dem Robotik Otomasyon, salgın sürecinde aksaklıklara rağmen proje kurulumlarına devam ediyor.

İçinde bulunduğumuz olağanüstü durumdan ötürü zor şartlarda çalıştıklarını dile getiren firmanın Satış ve Proje Müdürü Onural Demirel, Covid-19 pandemi süreci ve süreç sonrası oluşabilecek yeni normallere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çalışma ve pazarlama yöntemlerinin değişeceğinin altını çizen Demirel, sıcak satışın yerini farklı yöntemlerin alacağını, sosyal medya ve dijital pazarlamanın daha fazla önem kazanacağını belirtti.
“Yeni yatırımcı davranışları ortaya çıkacaktır” diyen Demirel, şunları paylaştı:

“YENİ DÜZENİ İYİ ANALİZ EDENLER KAZANACAK”

Yeni normalimiz bugünkü koşullar olur ise, çalışma ve pazarlama yöntemlerimizin değişeceği aşikardır. Sıcak satış yerini daha farklı yöntemlere bırakacak ve sosyal medya, dijital pazarlama çok daha önem kazanacaktır. Yatırımcı psikolojisinin de değişeceğini atlamamak gerekir. ROI hesaplamalarına başka değişkenler de dahil olacaktır. Tüm bu faktörler baz alınarak yeni yatırımcı davranışları ortaya çıkacaktır. Her ne olursa olsun; hiçbir şeyin kötü olmayacağını ve yeni düzeni iyi okuyan, gelenekçilikten sıyrılarak yeni düzene uygun politikalar üreten firmaların güçlenerek yoluna devam edeceğine inanıyoruz.