PLC Merkezi, pandemi döneminde ve normalleşme sürecinde, yeni robotlar ve yeni kampanyalarıyla sanayicinin yanında yer alarak üretime destek olmaya devam ediyor.

“Üretime Hep Destek, Tam Destek!” sloganı ve amacıyla firma, müşterilerinin tüm robotlu otomasyon projeleri için kampanyalı ABB ve Kuka marka robotlar sunuyor.

Firma, boyaları, eksen kontrolleri, hassasiyet testi ve bakımları yapılmış 6 eksen, montaj, paketleme, paletleme, çapak alma, ark, kaynağı, malzeme taşıma, makina besleme, kesme, tutkal/mastik gibi uygulamalarda kullanıma uygun ABB ve Kuka marka endüstriyel robotlarla müşterilerine destek oluyor.

Firmanın Kurumsal Satış ve Pazarlama Müdürü Cem Özgöçmen, “Bu zor süreçte PLC Merkezi olarak, imalat sanayimize özel hazırladığımız robot kampanyalarımızla üreticilerimize desteğimizi sürdürüyoruz.” dedi.

Özgöçmen, sundukları avantajları ise şu şekilde dile getirdi: “Paketleme, paletleme ve taşıma uygulamaları için robot gücü, minimum yer kaplama ve maksimum iş hacmi sağlıyor. Robot, spindle motor, sürücü, haberleşme kartı, tüm mekanik aksamlar, kablolama seti, robotların yağ değişimleri ve bakımları yapıldığından 2 yıl bakım yapmanıza gerek kalmayacak. Robot başında verilecek olan kullanıcı eğitimi ile robotunuzu dilediğiniz gibi yönetebileceksiniz.” 

YERİNDE ROBOT BAKIM SERVİSLERİNE DEVAM EDİYOR

Firma, tüm Türkiye’deki müşterilerine en hızlı şekilde hizmet veren robotların, bakım ve kontrollerini yaptırmak amacıyla sunduğu yerinde robot bakım servislerini de sürdürüyor.

Bu kapsamda Bolu bölgesindeki müşterisinin problemini çözmek için müşterisinin sahasına giderek Kuka robotun tüm genel kontrollerini gerçekleştirerek arızalı parçaların değişimlerini yaptı.

Robotun yağ, kayış ve batarya değişiminin yanı sıra genel bakım temizliğini yaparak teslimatını sorunsuz olarak gerçekleştirdi.