Brotconn Endüstriyel Ürünler, robotik, makina kurulumu, araç tasarım, güneş enerjisi gibi sektörlerde soketli ve soketsiz kabloların pano geçişine imkan sağlayan ürünlerin üreticisi CAMA System GMBH ile distribütörlük anlaşmasına vardı.

KULLANICIYA ÖZEL ÇÖZÜMLER DE SUNUYOR

Alanında 30 yıllık deneyime sahip olan Almanya merkezli CAMA System, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda tüm genel standart boyutlarda imalat yapabilmesinin yanı sıra kullanıcıya özel çözümler de sunuyor.

Kullanıcılara kolay montaj ve sağlam kablo geçiş olanağı tanıyan firma, konnektörlü ve konnektörsüz kablolar için kablo girişleri, kablo tutucuları, kablo kelepçeleri gibi yüksek standartlardaki tüm ürünlerinin üretimini Almanya’nın Baden- Württemberg kentindeki tesislerinde gerçekleştiriyor.

ROBOT SEKTÖRÜNDE, AKILLI KABLO YÖNETİMİNE İMKAN VERİYOR

Markanın ürün gamında, robot endüstrisine yönelik kontrol kabinlerinde ve hareketli parçalarda kablo giriş ve geçişlerine yönelik kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik sunan ürünleri de bulunuyor.

Bunun yanı sıra Brotconn’un Türkiye temsilciliğini yürüttüğü markanın ürünlerinin diğer uygulama alanlarını ise; mekanik ve araç tasarımı, kontrol ve kumanda panoları, rüzgar türbinleri ve güneş panelleri oluşturuyor.